Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 28. august 2008 kl 19.30 Schrödingers katt

Ny programleder i Schrødingers katt!

Schrødingers katt: Hanne Kari Fossum er ny programleder i Schrødingers katt som har sesongstart torsdag 28 august. (Foto: Håvard Kallestad)
Schrødingers katt: Hanne Kari Fossum er ny programleder i Schrødingers katt som har sesongstart torsdag 28 august. (Foto: Håvard Kallestad)
Hanne Kari Fossum har vært journalist i NRK siden 2003. Etter fem år ved distriktskontoret i Buskerud, overtar hun nå programlederjobben i Schrödingers katt på NRK1.

Hanne Kari Fossum har en unik bakgrunn for nettopp den rollen. I tillegg til journalistutdannelse er hun også utdannet sivilingeniør innen industriell økonomi og har arbeidet fire år med prosjektledelse i Statoil i Stavanger.

Hun har vokst opp i Asker og ettersom Schrödingers katt-redaksjonen holder til i Trondheim, blir det nå pendling mellom Midt-Norge og samboer i Drammen.

Schrödingers katt er NRK1s populærvitenskaplige forskningsmagasin. Programmet dekker ukentlig norsk og internasjonal forskning, og har en markedsandel på 37%.

I første program handler det blant annet om astma. Astma er ingen hindring for fysiske utskeielser! Vi følger Elisabeth og Trude som skal løpe New York Maraton. Og med seg har de maratondronning Grete Waitz.

Egenprodusert faktaprogram
Programleder: Hanne Kari Fossum
Kontaktperson: Anne Bekkevold, 23048956
TV-seere bes kontakte Publikumsservice