Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 18. februar 1999 kl 16.00 Dream Team

Dream Team (t)

NRK1 torsdag 18. februar kl 16.00
Dream Team (4:64)

Dean avslører Georgina

Dean har holdt flørten gående med Georgina og sliter med dårlig samvittighet overfor kjæresten Lucy. Hva skal han gjøre?
Han oppdager Georginas sanne natur og er ikke lenger så sjarmert av henne. Hun på sin side, er overbegeistret for Dean og følger etter ham overalt. Dean begynner nå å klekke ut en plan for å bli kvitt henne før Lucy oppdager hans dobbeltspill.
Conor gjør det dårlig på første kampdag for Youth Team og First Team. Kanskje fotballivet ikke er noe for ham? Han savner sitt hjemland Irland og vurderer å reise tilbake. Men vil han egentlig det?

Om serien
SKY1 satset stort på Dream Team. Og suksessen lot ikke vente på seg. Det var drømmetall på ratingstatistikken og seermasser fra 15 år og opp til 45. Det beste med serien er at den er så realistisk. Spillerne, som primært er unge, talentfulle skuespillere, ble drillet av profesjonelle fotballspillere flere måneder før innspillingen startet. Ron Atkinson, mangeårig fotballmanager med stjernestatus i England spiller seg selv i rollen som klubbens manager. Når skuespillerne var på audition, var det fotballferdighetene seriens produsenter var ute etter å avdekke - ikke bare skuespillertalentene.

NRK1 torsdag kl 16.00
Tidligere sendt NRK2 19.9.98

Bilde elektronisk via NTB/Data- tv/Internett
Michael Legge spiller rollen som det irske fotballtalentet Michael Legge i serien Dream Team.

Britisk dramaserie
Produsent: SKY1 - 1997
I rollene: Darren Morfitt, Daymon Britton, Michael Price, Clinton Kenyon, Michael Legge, Kate Farrah, John Salthouse, Clemency Burton-Hill, Ron Atkinson, John Hollins

Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56