Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 31. juli 1999 kl 20.35 Ta sjansen

Ta sjansen (ttv)


NRK1 lørdag 31. juli kl 20.35
Ta sjansen

Vått, vilt og veldig moro!

Med fantasifulle sykler og hjemmesnekrede båter er sommerens våteste, vanskeligste og villeste eventyr klart. Programleder er Ivar Dyrhaug, godt hjulpet av sportens Espen Graff og Torgeir Bjørn som kommentatorer.
Jan Werner Danielsen og Elisabeth Andreassen gir oss smakebiter fra sin turne Musical Highlights, mens popgruppa Waikiki med sine fengende rytmer tar oss med rett inn i sommervarmen.
Sammen med de nye svenske yndlingene Abba teens, Norges beste skiskyttere og langrennsutøvere, tar de både scenen og kollenanlegget i bruk på en underholdende måte i tradisjonsrike \"Ta Sjansen\".

Fantasi over alle grenser
Selv om folks kunnskap om båtbygging kan være så som så, er det ingenting i veien med fantasien når det gjelder navn på farkostene.
Her setter \"Kontantstøtte\" fra Kristiansand med friskt mot ut i Besserudtjernet. Det samme gjør \"Sannheten om Mosselukta\" fra Horten.
Heller ikke blant syklistene mangler det på kreativitet. Her får vi se både en brennende brannmann og Michael Jackson utfordre balansen på sykkelstien.

Kollen cup
Som alltid er det prestasjonsrike Kollen Cup en del av arrangementet. Her møtes i år langrennsløperne skiskytterne til dyst i både dame- og herrekonkurransen. Både Bente Martinsen, Ole Einar Bjørndalen, og Espen Bjervig stiller til start. Øvelsene er litt utenom om det akkurat disse utøverne er vant til, og omfatter både klatring, padling og svømming.
Det er med andre ord duket for både fart, spenning og latter, men hvem som inntar seierstronen gjenstår for seerne å se.

NRK1 lørdag 31. juli kl 20.35

Bilder (via Scanpix/Internett)
Stemningen under \"Ta Sjansen\" i Kollen er det ingenting å si på.

Ivar Dyrhaug er årets programleder under det tradisjonsrike \"Ta Sjansen\" i Holmenkollen.

Pågangsmotet hos lagene er upåklagelig, og de tar både nederlag og seier med godt humør. Her et av lagene sammen med programleder Ivar Dyrhaug.

Egenprodusert underholdningsprogram fra Underholdningsavdelingen
Programleder: Ivar Dyrhaug
Kommentatorer: Espen Graff og Torgeir Bjørn
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18