Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 23. august 2003 kl 21.05 Momarkedet 2003

Mye moro på Momarkedet

Programleder Elisabeth Andreassen og Ole Jørgen Grønlund vil kjøre
Programleder Elisabeth Andreassen og Ole Jørgen Grønlund vil kjøre "Retro"- show på mysen under Momarkedet. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
I kveld braker det løs på Mysen igjen med et flott direktesendt tv-show. To spente programledere, Elisabeth Andreassen og Ole Jørgen Grønlund, får drahjelp fra en rekke kjente artister.

Det blir fullt "Retro"-show på Momarkedet i kveld, og dette markerer den 24. Retro-sendingen i tallet for Andreassen og Grønlund. Følgende artister skal sørge for at det svinger skikkelig på sletta:

Jostein Hasselgård, Lisa Nilsson, Hanne Boel, Bonnie Tyler, Sven Ingvars, Linda Lampenius og Pelle Parafins Bøljeband.

Bøljebandet ved Randi og Ronny har for anledningen startet besøkstjeneste og gjør sitt for å sette fokus på årets merkesak.

Det er 54. gang det arrangeres show på Momarkedet i samarbeid med Røde Kors. Temaet i år er "Omsorg fra menneske til menneske". Flere tusen mennesker samles hvert år for å ha det moro med underholdning, tivoli og musikk – og for å støtte en god sak.

- Omsorg fra menneske til menneske. Det koster ikke penger – du kan bare gi litt av din tid, sier programleder og konferansier Elisabeth Andreassen.

NRK Underholdning
Egenproduksjon
Prosjektleder: Kerstin Asplund, 23 04 95 66, 90855995
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55 364