Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 tirsdag 7. september 1999 kl 21.10 Toppmøte

Toppmøte

NRK1 tirsdag 7. september kl 21.10
Toppmøte: Kommume- og fylketingsvalget 1999

KrF\'s 10-punkts program til høring

Valgerd Svarstad Haugland, partileder i KrF, er nest siste leder ut i \"Toppmøte\". Barne- og familieministeren og hennes parti har satt opp et 10-punkts program for høstens valg der menneskeverd, familieverdier, oppvekstvilkår og skolepolitikk står sentralt.
I tillegg omfatter de ti punktene helse, miljø, kultur, solidaritet, næringspolitikk og rettferdighet for fattige. Det dreier seg altså mest om å sette mennesket i sentrum, og ivareta dets interesser på en best mulig måte. KrF spiller på de kristne verdier.
Valgerd Svarstad Haugland tok over som partileder i KrF i 1995 etter å ha vært nestleder siden 1991, og hun har vært barne- og familieminster siden Sentrumsregjeringen tok makten i 1997.
Svarstad Haugland har vært medlem av KrF siden 1978, og kom inn på Stortinget i 1993. Etikk og kristne verdier har alltid stått sentralt for partilederen, som høstet enorm popularitet da hun slo i gjennom som politiker for fullt. Etter den tid har det gått begge veier både for henne selv og partiet.
Høstens valg blir en ny utfordring for KrF, og og i kveldens \"Toppmøte\" med Grosvold og Teigene, skal hun legge fram partiets fanesaker.

Om programlederne
Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene har vært programledere sammen før. Sist var det TV-aksjonen som hadde disse to rutinerte fjesene som frontfigurer.
Anne Grosvold har i disse dager startet opptakene på \"Bokbadet\", som hun har tatt over etter Eva Bratholm. Ingolf Håkon Teigene er som vanlig nyhetsanker i \"Dagsrevyen\".

NRK1 tirsdag kl 21.10

Bilder (via Scanpix/Internett)
Bilder er lagt ut tidligere (17.8.99)

Egenprodusert valgsending fra Nyhetsdivisjonen
Programledere: Anne Grosvold og Ingolf Håkon Teigene
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18