Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 1. september 2005 kl 16.30 Dunder

Lørdagsgodt på torsdager

Nils Johan Halvorsen er programleder for
Nils Johan Halvorsen er programleder for "Dunder" hver torsdag. (Foto: Ole Kaland, NRK)
I hele høst inviterer Nils Johan Halvorsen til "lørdagsgodt" på torsdager. I kulturmagasinet "Dunder" blir det kulturopplevelser og underholdning – rett og slett alt som sukrer tilværelsen.

Det er ikke rent lite "Dunder" handler om. Det blir filmer, spill, animasjon, bøker, teater, ny teknologi, musikk, tv, morsomme aktiviteter og annet stæsj.

Nils Johan Halvorsen (27) har blant annet tidligere vært reporter i NRK P3 og Reiseradioen på NRK P1. Det er første gang han er programleder på tv.

Ny ettermiddagsflate
I høst blir det tre helt nye ettermiddagsmagasiner fra tirsdag til torsdag på NRK1. Det er Jonna Støme, Gjertrud Eia og Nils Johan Halvorsen som er programledere for de nye magasinene.

De tre skal på lufta hver sin dag: Tirsdager er Jonna sjef for sportsmagasinet "Liga". Onsdag er Gjertruds dag med "Super G", og hun har flere ulike temaer på menyen. Nils Johan vier seg til kulturen torsdager med magasinet "Dunder".

Allerede fra mandag kl 15.05 er det mye spennende å se for ihuga serieentusiaster. Fire dager i uken tom torsdag blir det både tegne-, animasjons-, drama- og dokumentarserier.

Egenprodusert kulturmagasin fra NRK Barn og Ungdom (2005)
Programleder: Nils Johan Halvorsen
Prosjektleder: Ingvill Nyborg
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252