Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 2. november 2002 kl 22.15 Beat for beat - tone for tone

Gamle mot nye stjerner

Frid og Odd Nordheim. (NRK-foto: Ole Kaland)
Frid og Odd Nordheim. (NRK-foto: Ole Kaland)
I kveld er det klart for artister med lang fartstid i bransjen, mot relativt nye stjerner som skal konkurrere om poengene i Beat for Beat.

Ketil Stokkan er på lag med Marith Endresen, det betyr to nordlendinger med lang erfaring i musikkbransjen. Stokkan er godt kjent for sin deltakelse i Grand Prix. Han har vært i den internasjonale finalen med låtene ” Romeo” og ”Brandenburger Tor”, uten å komme helt til topps der. Men mest kjent er han vel som nasjonal popstjerne, og han har gitt ut flere album med hitlåter.
Hans partner Marith Endresen spiller i disse dager inn eget materiale med dikt på utgivelse i disse dager. Hun er mer på soul, blues og jazz-genren, og har nå sitt eget band som spiller både lokalt og nasjonalt.

Ved det andre pianoet sitter Frid og Odd Einar Nordheim. Odd Nordheim ga i fjor ut albumet ”Mind your head”, og var med det EMIs store rockesatsing dette året. Han ble også nominert til Spellemann i kategorien årets popsolist. Odd vant faktisk TV-programmet ”Stjerner i sikte” den gang som Terence Trent D´arby…
Med seg på laget har han Frid Nordheim, som også har vært med i TV-konkurranse med musikk. Hun var i finalen i programmet ”Blikket mot stjernene”. I dag har hun sitt eget band som heter frid og de spiller coverlåter med bra liveshow som varemerke. Nå om dagen er det en del musikkmennesker som er i gang med å skrive låter til henne med tanke på en plateutgivelse.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikk-konkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10