Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 13. oktober 2010 kl 22.25 Migrapolis: Velkommen inn

Stil og trivsel


Hva forteller et interiør om den som bor der? Denne uka blir Migrapolis invitert inn av sjenerøse folk som gjerne viser frem hjemmet sitt.

Vi møter Naila Sohail Khan, en ung kvinne som nettopp har flyttet hjem igjen til storfamilien. Naila liker en minimalistisk stil, mens pappa sverger til tunge møbler og plastblomster. Sammen med sine to voksne søstre, som også bor hjemme, håper Naila å få overbevist ham til å endre interiøret i barndomshjemmet som nå er blitt en storhusholdning. Kan far i huset klare å hamle opp med tre sterke døtre på hjemmebane?

Skandinavisk smak
Leila Dayvari er interiørdesigner fra Iran. Men iransk design liker hun ikke. Hjemmet hennes preges av en lys, skandinavisk stil. Leila påstår at man ikke bare integreres i samfunnet, men også i smak. Det er ikke så mange spor etter fødelandet i hennes og mannens leilighet. Og når venninnen Bahareh Youssefi skal selge huset sitt, er Leila på pletten og luker ut bling-bling og falske blomster.

De helt spesielle
Reporter Edin Babic tar oss med inn til teppeselger og libaneser Mahmoud Maktabi, til Trond Johan Andersen som bor i båt og til Stefan Ogden som har innredet hjemmet sitt med spill.

Egenproduksjon fra NRK Østlandssendingen, 2010.
Reportere: Daniel Ruazol, Rajan Chelliah og Edin Babic
Prosjektleder: Veslemøy Hvidsteen
Programmets hjemmeside: Hjemmeside
Kontaktadresse for presse: Presse tlf 414 28 800
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf 815 65 900 PublikumsseviceLENKER
  • Hjemmeside