Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 23. januar 1999 kl 20.40 Noteknekk

Noteknekk (ttv)

NRK1 lørdag 23. januar kl 20.40
Noteknekk

Thalias barn i Noteknekk
Siw Anita Andersen og Hilde Lyrån, skuespillere kjent fra \"Mot i brøstet\", er gjester i kveldens \"Noteknekk\". De to er på lag og skal konkurrere mot skuespillerkollegene Brede Bøe og Kjersti Fjeldstad.
Kjersti Fjeldstad er kjent som Gunn i serien \"Bot og bedring\" om trafikketaten. Hun er også kjent for sine parodier på Gro Harlem Brundtland.
Brede Bøe har i høst spilt i revyen \"Damenes aften - med gutta på slep\" på Chat Noir, der han blant annet spiller en orange fødselshjelper. Han har også et godt grep på en parodi på Kjell Magne Bondevik som får gjennomgå sammen med sin regjering.

Ingrid Bjørnov og Rune Larsen
er parhestene som har ledet \"Noteknekk\" i vår og som fortsetter denne sesongen. Ingrid sitter ved flygelet og Rune guider gjestene. Programmet er svært populært og ble på det meste sett av 717000 nordmenn i siste sesong.
Gjester vi får møte utover våren er blant andre jentetrioen fra \"Kvinner på randen av en oppskrytt aften\" mot \"Travellin\' Strawberries\", Karoline Kruger og Iren Reppen mot Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen samt Mia Gundersen og Geir Morstad mot Sidsel Ryen og Frank Krog.
NRK1 lørdag kl. 20.40

Bilde
Kveldens gjester i \"Noteknekk\" er Brede Bøe, Kjersti Fjeldstad, Siw Anita Andersen og Hilde Lyrån. (Foto: Rune Lønn- Arnesen).

Egenprodusert program fra Underholdningsavdelingen
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Programledere: Rune Larsen og Ingrid Bjørnov
Prosjektleder: Mette Janson