Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 8. mars 2005 kl 20.50 Våre små hemmeligheter

Se sannheten i øynene

Livet går videre for våre venner i Melbourne, og det dreier som vanlig mest om kjærlighet, sex, vennskap og suksess (Foto: Southern Star)
Livet går videre for våre venner i Melbourne, og det dreier som vanlig mest om kjærlighet, sex, vennskap og suksess (Foto: Southern Star)
Stu strever med å beherske seg når Christian innrømmer å ha ligget med Karen en gang, Stus eks-venninne som fortsatt betyr mye for ham. Det tilspisser seg da Karen dukker opp.

Karen er i krise og trenger en skulder å gråte på. Stu er innstilt på å slå en strek over alt sammen for å beholde venneskapet med Karen. Men det blir problemer med Christian…

Jo mer tid Kelly tilbringer med Frank, desto mer blir hun i tvil om han er den rette for henne. Tvilen bare øker når hun møter og blir kjent med Corey, en skikkelig "heit" fotballspiller.

Lucy kommer over Adam og Nikke som har sex på taket. Men er forholdet deres slutt nå som de er oppdaget?

Simon er både overrasket og smigret over oppmerksomheten fra Jeff. Men Bree tar ikke avvisningen fra Jeff nådig opp. Hun mener at Jeff har sendt ut blandede signaler.

Om serien
Komedie og dramatikk går hånd i hånd i denne dramaserien som har vakt enorm interesse i produksjonslandet Australia. Vi møter en gjen i tjueårene som bor i samme leiegård et sted i Melbourne. Deres liv dreier seg for det meste om kjærlighet, sex, vennskap og suksess.

Australsk dramaserie, serie 4
Originaltittel: "The Secret Life of Us"
Episodetittel: "Facing It"
Med: Samuel Johnson, Deborah Mailman, Alex Schepsi, Stephen Currey, Michael Dorman, David Tredinnick
Produksjon: Southern Star
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78