Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 27. januar 2000 kl 21.00 På banen

På banen (t)

NRK2 torsdag 27. januar kl 21.00
På banen (4:13)

Sterke følelser

I forrige episode avslørte Theresa hemmeligheten hun har hatt for Jo siden hun ble født. Sannheten hensetter Jo i et følelsesmessig kaos.

Det er kvelden før Castlefield Blues skal spille semifinale i cupen, og konflikten mellom Theresa og Jo kunne ikke kommet på en verre dag. Forberedelsene til kampen hjemme hos familien Mullen blir mildt sagt satt i skyggen av det følelsesmessige kaoset Jo befinner seg i.
Det hele fører til at Jo konfronterer moren og forlanger å få se fødselsattesten sin i alles påsyn, inkludert faren Jimmy.
Jimmy Mullen blir mest sjokkert av alle. Han får hjerteattakk og må legges inn på intensiven. Semifinalen står på spill, ettersom både Jo og Theresa er forhindret fra å møte. Men Jo ombestemmer seg og forlater moren, søsteren og brødrene for å spille kampen til tross for familietragedien. Såret og forvirret setter hun kursen for stadion. Her møter hun Dave, og hun forteller om forholdet hun har oppdaget mellom hans kone Geraldine og hans bror Rick.

Om serien
Alle er de forskjellige, men de er lojale til døden Yorkshire-jentene. De spiller fotball for det lokale laget, Castlefield Blues, og støtter hverandre i tykt og tynt både på og utenfor banen.
BBC har produsert denne serien hvor vi i 13 episoder følger en gjeng sterke og glade Yorkshire- jenter som spiller på det lokale fotballaget. Utenfor banen dreier det seg for det meste om kjærlighet og intriger. De har alle sitt å stri med, men står sammen både for å lykkes på fotballbanen, og for å takle det som måtte dukke opp av problemer i alle andre sammenhenger.

NRK2 torsdag kl 21.00

En BBC- produksjon
I rollene: Lesley Sharp, Melanie Hill, Brigit Forsyth, James Nesbitt, John Thomson
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18