Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 12. juni 2004 kl 20.55 Hvilket liv!

Aldri en grå hverdag…

Ben (Robert Lindsay) faller i vannet, og blir hjulpet av en vennlig mann i parken
Ben (Robert Lindsay) faller i vannet, og blir hjulpet av en vennlig mann i parken
Michael prøver ut en ny militær leke, og i prosessen knuser han stuevinduet. På tannlegekontoret til Ben er det brutt ut en smittsom sykdom, og Nick har et nytt prosjekt på gang: Han akter å selge Pamelas egg. Pamela er en slange.ing>

Ben kommer tidlig hjem på grunn av en vanskelig pasient, men det er ikke fred å få hjemme heller. Susan vil ha stuevinduet reparert fortere enn svint. Vindusknuseren selv, Michael, forvinner opp på rommet sitt med kjæresten Fiona.

En opprørt Roger dukker opp hos familien Harper. Det har brutt ut en smittsom sykdom på tannlegekontoret. Kontoret er stengt, og det må utvises streng hygiene. Ben er rasende over at Roger har satt dem alle i fare. Susan, derimot, er situasjonens herre: Ingen skal forlate huset før hun har kontaktet Helserådet.

Frustrert over ikke å kunne fikse vinduet, klatrer Ben til slutt ut av det samme vinduet, og bryter karantenen. I parken faller han i vannet, og blir hjulpet av en mann som tror Ben prøver å begå selvmord.

Hjemme har Susan fått vite at den smittsomme sykdommen verken er smittsom eller farlig, Michael og Fiona har en hyrdestund i klesskapet og Nick har laget en tunnel under huset for at den drektige Pamela kan legge eggene sine i varmen.

Om serien
I denne britiske situasjonskomedien, produsert av BBC, møter vi familien Harper: mor, far og tre barn – kort sagt en helt vanlig familie. Men deres familie virker likevel som en psykologisk geriljakrig…

Ben Harper er tannlege, og mener fra tid til annen at det å leve i en moderne familie er like morsomt som å trekke ut tenner på folk. Med en rappkjeftet kone, Susan, og tenåringene Nick og Janey, samt "attpåklatten" Michael i huset, står prøvelsene i kø hos Harpers. Og det er ikke fritt for at problemene forplanter seg til tannlegekontoret.

I denne serien har imidlertid datteren Janey flyttet hjemmefra, og datteren til Bens fetter, Abi, har flyttet inn i det Harperske hjem.

Britisk situasjonskomedie, serie 4
Originaltittel: "My Family"
Episodetittel: "It’s a Window Filled Life"
I rollene: Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Siobhan Hayes (Abi), Kris Marshall (Nick), Gabriel Thomson (Michael), Kieron Self (Roger)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83