Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 4. april 2002 kl 20.00 Kokkekamp

Blanda ball hos Brita

Susann Goksør Bjerkrheim og kokken Harald Osa (Foto: Bengt Wilson)
Susann Goksør Bjerkrheim og kokken Harald Osa (Foto: Bengt Wilson)
Brita Garden er klar med stoppeklokka og en ny omgang med ”Kokkekamp”. Kokkene Lars Erik Underthun og Harald Osa har besøk av hver sin ballspiller, fotballens Jan Åge Fjørtoft og håndballens Susann Goksør Bjerkrheim. Som vanlig har gjestene med seg hver sin plastpose med matvarer for rundt 100 kroner. I løpet av 20 minutter skal kokkene lage de herligste retter av ingrediensene.

Sunnmøringen Jan Åge Fjørtoft har gjort det stort på fotballbanen, særlig i Tyskland hvor han fikk kultstatus. Da ”Fjøra” reiste hjem igjen og begynte å spille på Stabæk, kom 100 tilreisende Eintracht-fans for å se idolet spille. Om oppholdet i Tyskland har gitt ham andre matvaner vil vise seg i kveld.

”Håndballmor” og assistent-trener Susann Goksør Bjerkrheim brenner for laget Nordstrand. Hun ønsker å skape et skikkelig miljø, og har fått stjernestatus blant Nordstrands unge tilhengere. Susann vil ha show og underholdning på kampene – og pølser og brus til publikum… Vi får vel håpe at plastposen til fru Bjerkrheim inneholder litt mer spennende mat.

Kokker og gjester i serien
Utover i serien vil også kokkene Frode Aga og Bent Stiansen dukke opp. Gjestene kommer fra forskjellige miljøer: forfatterne Erik Fosnæs Hansen og Vigdis Hjort, politikerne Kristin Clemet og Karita Bekkemellom Orheim, fra ”Borettslaget” kommer Robert Stoltenberg og Jasmin (”Trude”) Aasland og musikerne Gisle Børge Styve og Jon Willy Rydningen, for å nevne noen.

Egenprodusert underholdning
Programleder Brita Garden
Prosjektleder Wenche Solum
Pressekontakt Inger Larsen , tlf: 23 04 74 83

Bilder
1. Susann Goksør Bjerkrheim og kokken Harald Osa (Foto: Bengt Wilson)
2. Kokk Lars Erik Underthun og Jan Åge Fjørtoft har laget en lekkerbisken…(Foto: Bengt Wilson)