Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 6. september 2004 kl 21.30 Det svakeste ledd

Utstemt eller uthengt?

Anne Grosvold er programleder for Det svakeste ledd. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Anne Grosvold er programleder for Det svakeste ledd. (Foto: Ole Kaland, NRK)
Åtte nye deltagere er klare for en runde med vanskelige spørsmål, nervepirrende stemmeavgivning og nådeløse tilbakemeldinger. Bak fornedrelsene frister en mulig gevinst på 200 000 kr.

Det er et bredt panel av deltagere som skal forsøke å takle vanskelige spørsmål, unngå å bli stemt ut, vinne mest mulig penger og unngå de mest nådeløse tilbakemeldingene fra programleder Anne Grosvold.

Hanne McBride fra Oslo, Henning Oldertrøen fra Hønefoss, Inge Arild Sørensen fra Bærums Verk, Mina Maria Theresa Frøen fra Sarpsborg, Rolf Magnus Elvik fra Bergen, Stein Gorseth fra Trondheim, Anita Kittelsen fra Oslo og Bjørg Hugdal fra Stjørdal er kveldens åtte deltagere.

Om serien
I Det svakeste ledd konkurrerer åtte deltagere om å vinne penger. Konkurransen er delt inn i runder, og etter hver runde stemmer deltagerne over hvem de mener er det svakeste ledd. Personen som får flest stemmer, må forlate konkurransen. Til slutt er det to igjen i en finale. Vinneren får alle pengene de har klart å samle, taperne ingenting.

Deltagerne må selvsagt kunne svare på vanskelige spørsmål, håndtere tidspress og krav om prestasjoner fra de man spiller sammen med. Men i tillegg bør de være forberedt på svært direkte evalueringer av innsatsen.

- Det er utrolig at så mange nordmenn frivillig melder seg på til en omgang verbal juling, sier programleder Anne Grosvold.


Underholdningsprogram, produsert av NRK Underholdningsavdelingen (2004)
Programleder: Anne Grosvold
Prosjektleder: Åse Marie Bendiksen
Pressekontakt Håkon M. Sverdrup, 23 04 98 41/92 01 55 79,

Bilder:
Anne Grosvold er programleder for Det svakeste ledd. (Foto: Ole Kaland, NRK)