Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 6. august 1999 kl 20.00 "Larsen Spesial"

\"Larsen Spesial\" (ttv)


NRK1 fredag 6. august kl 20.00
Larsen Spesial (4:6)

Medaas briljerer hos Larsen

Programleder Rune Larsen mener selv Ivar Medaas er en kulturinstitusjon på Vestlandet, og presenterer i kveld den populære komikerens skrytealbum i Larsens Spesial.
- Ivar Medaas har gjort strilemålet til kulturspråk, og han kan få den mest innbarkede bymann til å ta til tårene når han synger om gamle dampbåters reise, sier programlederen.
Medaas er sannsynligvis landets første stand- up komiker, men da han ble rammet av slag for noen år siden mente han selv at betegnelsen sit- down komiker var mer passende.
I kveldens program av Larsen Spesial er det ikke han selv som fremfører sine gamle slagere, men en ny generasjon artister som Vinskvetten og Christine Gulbrandsen.
Som vanlig er Larsens faste jentetrio og pianist på plass for å bidra med sine innslag, og i kveld kommer professor i kunsthistorie Siri Meyer for å avsløre kveldens ikon.

NRK1 fredag 6. august kl 20.00

Bilder (via Scanpix/Internett)
1. Ivar Medaas er hovedgjest hos Rune Larsen i kveld og får presentert sitt eget skrytealbum for allmennheten. Her sammen med Kari Medaas. (Foto: Marit Hommedal)

2. Vinskvetten gjester også sommerleiligheten og framfører Medaas` låter.

Egenprodusert underholdning fra NRK Hordaland
Programleder: Rune Larsen
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18