Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 27. oktober 2003 kl 22.30 Store Studio

Smektende toner i "Store Studio"

Ephemera spiller live i
Ephemera spiller live i "Store Studio".
I kveld sørger bergenstrioen Ephemera for god stemning i "Store Studio". Og når Anne og Per også får besøk av forfatter Per Petterson, er kvelden reddet.

Alle snakker om at Per Pettersons nye roman "Ut å stæle hester" er hans definitive gjennombrudd, og høstens beste norske roman. Programleder Anne Lindmo og Per Sundnes har invitert forfatteren til "Store Studio" for å fortelle mer om boka.

Ingen døgnfluer
Ephemera har bevist at de ikke er noen døgnfluer. I kveld inntar jentene hovedstaden, og spiller live i "Store Studio". For anledningen har de fått med seg Magnet til å synge sammen med dem. Han har flyttet hjem til Norge og er aktuell med albumet "On your side".

Om "Store Studio"
Programserien "Store Studio" er NRK Kulturs talkshow. Hver uke inviterer redaksjonen aktuelle stjernegjester fra kultur- og underholdningslivet som de har lyst til å snakke med - og et band som spiller noe folk fortjener å høre mer av.

Også i høst vil "Store Studio" sendes på P2. Når tv-sendingen slutter, tar radio over. Her får Anne og Per enda bedre tid til å snakke med gjestene. I tillegg til mer utfyllende betroelser, blir det plass til mer musikk.

NRK Kultur - egenprodusert magasin
Programleder: Anne Lindmo og Per Sundnes
Prosjektleder: Ales Ree
Pressekontakt: Frøydis Haug, 23 04 99 18/ 98 48 02 78,


LENKER
  • Les mer om Store Studio