Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 5. august 2006 kl 21.15 Kar for sin kilt

Misforståelser

Paul (Lloyd Owen) og Lucy (Lucy Akhurst) har fått et godt øye til hverandre. Foto: BBC
Paul (Lloyd Owen) og Lucy (Lucy Akhurst) har fått et godt øye til hverandre. Foto: BBC
Det er duket for kjærlighetskomplikasjoner da Lucys dominerende foreldre kommer på besøk. Donald ser frem til å kjøre sin vei når husarresten hans opphører om bare noen få uker. Men kjøretøyet byr på problemer.

Donald har restaurert den gamle bilen sin, en nydelig Morgan, i samarbeid med Ewan. Han lengter etter den dagen han kan hoppe i bilen og reise sin kos etter sitt ufrivillige opphold på Glenbogle. Men det viser seg at bilen er for liten for den omfangsrike Donald…

Forhastede konklusjoner
Isobel og Jess reagerer med sjokk og vantro da de observerer Lucy bli tatt mål av i en brudesalong. Lucy selv er bekymret over hvordan foreldrene kommer til å reagere på den nye mannen i hennes liv, Paul. Og når de endelig møtes, lar Lucy det skinne gjennom til foreldrene at det er giftermål i horisonten. Dette kommer mildt sagt overraskende på Paul.

Om serien
Tradisjonen tro tar vi turen til det skotske høylandet når sommeren nærmer seg. Det er klart for den nest-siste sesongen av den populære serien "Kar for sin kilt". Den syvende og siste sesongen ble nylig avsluttet i England, og det er foreløpig ikke planer om å produsere flere episoder.

Da "Kar for sin kilt" gikk sommeren 2004 hadde den 531 000 seere i snitt og en markedsandel på 50, 7 prosent.

Britisk dramaserie (2005)
Originaltittel: Monarch of the Glen (sesong 6)
Produsert av: BBC
Med: Susan Hampshire (Molly), Lloyd Owen (Paul), Simone Lahbib (Isobel Anderson), Tom Baker (Donald MacDonald), Dawn Steele (Lexie), Hamish Clark (Duncan), Alexander Morton (Golly), Jessica (Rae Hendrie).
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, 23 04 98 41/909 55364
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900 (mail: info@nrk.no)