Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 17. mars 2012 kl 20.25 Mesternes mester

Utholdenhet

I kveldens episode stilles det store krav til både fysisk og psykisk utholdenhet. De tre konkurransene krever at man både har styrke og evne til å tåle mye smerte for å mestre øvelsene.

Nok en gammel Mesternes Mester-rekord blir knust, og det er tre blytunge konkurranser som skal gjennomføres før nok en deltaker må forlate Ungarn...

Om serien
I fjerde sesong av Mesternes mester møtes ti norske idrettslegender for å konkurrere i årets mest utfordrende, spennende og underholdende idrettskonkurranse om tittelen Mesternes mester 2012.

Mesternes mester foregår i år ved den naturskjønne Balatonsjøen i Ungarn. Utenfor den lille byen Héviz skal utøverne bo sammen, konkurrere mot hverandre og bli kjent med hverandre både som idrettsutøvere og mennesker. Selv om de har vidt forskjellige idrettsbakgrunn, har de en ting felles: Et brennende ønske om å konkurrere igjen.

Norsk underholdningsprogram 2012
Programleder: Dag Erik Pedersen
Produsert av: Rubicon TV for NRK
Produsent: Halvard Haldorsen
Medvirkende: Trude Dybendahl, Tor-Arne Hetland, Sune Wentzel, Henrik Bjørnstad, Linda Grubben, Thomas Hansvoll, Roar Strand, Bente Nordby, Linda Cerup-Simonsen, Astrid Lødemel.
Presseansvarlig: Nathalie Sprus, 23 04 45 75/909 42 708
Tv-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900LENKER
  • Deltakerne i Mesternes mester 2012 
  • Bilder til Mesternes mester, sesong 4