Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 19. august 2004 kl 21.30 Sketsj-show

Trim for lattermusklene

Fra venstre: Jim Tavaré, Karen Taylor, Tim Vine, Ronni Ancona og Lee Mack (Foto: ITV1)
Fra venstre: Jim Tavaré, Karen Taylor, Tim Vine, Ronni Ancona og Lee Mack (Foto: ITV1)
Humoristiske sprell er neppe noen øvelse i årets olympiske leker, men gjengen i "Sketsj-show" er topptrent når det gjelder trim for lattermusklene. Med spenst og oppfinnsomhet morer de seerne med "gode, gammeldagse" sketsjer.

Skuespillerne:
Ronni Ancona er mest kjent for sine parodier på kvinner som Posh Spice, Madonna og Cher, men hun er også en etablert tekstforfatter og skuespiller. I 1993 vant hun den prestisjetunge Hackney New Act of the Year Award.

Lee Mack er en dreven komiker med stor allsidighet. – Lee Mack kan minne om Eric Morecombe, men han er rundere i kinnene, sier produsenten Henry Normal.

Karen Tayler er det levende beviset på at det går an å være både sexy og morsom. Karen ble oppdaget under utdelingen av Daily Telegraph Open Mic Awards i 1999, da hennes frilynte, eggende opptreden skaffet henne en plass i finalen.

Jim Tavaré har en mimikk som er gull verdt. Han får folk til å le når han tar pauser, men Jim er egentlig utdannet i klassisk musikk.

Tim Vine er en én linje-sketsjens mester. Han er kjent i komikerkretser for å ha flere punchlines per minutt enn noen annen komiker.

Prisbelønt
"The Sketch Show" ble kåret til beste komedieserie av BAFTA (Britissh Aacademy of Film and Television Arts) i 2002. Dette var ganske enestående for et show med sin første serie og helt ukjente skuespillere. I tillegg ble serien blant annet nominert til Gullrosen ved tv-festivalen i Montreux i 2002 og 2003.

Britisk komedie-show, produsert av ITV1
Originaltittel: "The Sketch Show"
Med: Ronni Ancona, Tim Vine, Lee Mack, Karen Tayler, Jim Tavaré
Regi: Steve Coogan og Henry Normal
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 /98 87 50 78