Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 onsdag 4. januar 2006 kl 20.55 Absolutt fabelaktig

Hjemmefødsel

Saffy  føder i kveldens episode. (Foto: BBC)
Saffy føder i kveldens episode. (Foto: BBC)
Den store dagen har kommet – Saffy skal føde! Hun kunne ikke ha valgt et verre tidspunkt. Patsy skal nemlig være vert for Style Awards i Royal Albert Hall og der må jo Eddy være tilstede.

Patsy strutter av stolthet fordi hun skal lede det prestisjetunge Style Awards. Hun har klart å grabbe til seg et fett Huki Muki-antrekk for anledningen og alt ser ut til å være lagt til rette. Helt til vannet til Saffy går. Utover hele det eksklusive antrekket til Patsy. Patsy blir helt apoplektisk av raseri.

Mens den vordende bestemor Eddy blir fullstendig lammet av kvalme. Hun kan ikke begripe at hun selv faktisk har født et barn en gang. Dette er jo bare så ekkelt!

Om serien
Edina (Eddy) og Patsy tilbake i fri dressur! Intet antrekk er for vågalt eller ingen hårfrisyre er for høy for de tilårskomne tenåringene. De mikser drinker og metaforer som aldri før.

I åtte episoder får vi følge damenes krumspring i mote- og kjendisverdenen. Eddys PR-firma er på gyngende grunn, men det er helt vanlig at grunnen gynger under Eddy (av helt andre årsaker), så hun lar seg ikke merke særlig med det. Patsy er til alles overraskelse, ikke minst sin egen, fortsatt moteredaktør i et større motemagasin.

I denne serien ser vi at Eddys liv er i ferd med å endre seg dramatisk.

Innkjøpt komiserie 2003
Originaltittel: Absolutely Fabulous (Sesong 5)
Kveldens episode: Cleanin’
Produsert av: BBC
Med: Jennifer Saunders, Joanna Lumley, Julia Sawalha, June Whitfield, Jane Horrocks.
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41/ 90 95 53 64


LENKER
  • Les mer