Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 lørdag 17. september 2005 kl 23.00 Beat for beat

Ny sesong med Beat for beat

Programleder Ivar Dyrhaug sammen med de to lagene: Kåre Conradi og Elisabeth Moberg synger mot Mia Gundersen og Erik Jacobsen. (Foto: Erik Dyrhaug)
Programleder Ivar Dyrhaug sammen med de to lagene: Kåre Conradi og Elisabeth Moberg synger mot Mia Gundersen og Erik Jacobsen. (Foto: Erik Dyrhaug)
I høstens første Beat for beat får Ivar Dyrhaug besøk av Mia Gundersen Leliënhof og Erik Jacobsen. De skal bryne seg på musikkoppgaver mot Elisabeth Moberg og Kåre Conradi.

Etter sommeren er det endelig klart for en ny runde med den populære musikkonkurransen Beat for beat, og programleder Ivar Dyrhaug kan ønske velkommen til hele tolv nye programmer.

Mia Gundersen Leliënhof skulle være et kjent navn for de fleste. Hun har blant annet nytt stor suksess i hovedrollen som Evita i musikalen ved samme navn. I musikalen har hennes makker i kveld, Erik Jacobsen, rollen som Magaldi, og han har fått mye skryt for sin stemmeprakt. I høst tar de med seg "Evita" til Trondheim, men først skal de løse musikkgåter sammen med Gisle Børge Styve.

På det andre laget finner vi Elisabeth Moberg fra "Kvinner på randen" og skuespiller Kåre Conradi. Mens hun i høst skal i studio for å spille inn juleplate for Frelsesarmeen med sine medsøstre, har han blant annet gjendiktet gamle norske revy-, musikal- og barneviser til engelsk.

Egenproduksjon fra NRK Underholdning
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder: Kerstin Asplund
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252

Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer