Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 29. april 1999 kl 23.15 Kodenavn Bugs

Kodenavn Bugs (t)

NRK1 torsdag 29. april kl 23.15
Kodenavn Bugs

Banditter på juveljakt

Kveldens episode i spenningsserien \"Kodenavn Bugs\" starter i Colombia, der en britisk kjeltring befinner seg i store vanskeligeter.
Engelskmannen Richard Blenco, har nemlig gjort den fatale bommert å forsøke å stjele fra en lokal gangster, Diaz. Blanco redder livet ved å love Diaz at han skal stjele en formue for ham i juveler så snart han kommer tilbake til England.
Blanco mener å ha lagt en genial plan for det store kuppet, men da har han ikke regnet med Bugs-gjengen...

Om serien
\"Kodenavn Bugs\" er en britisk spenningsserie som har hatt stor suksess på BBC. Serien har hatt like store seertall som \"Østkantfolk\" og lottotrekningen i Storbritannia.
Her følger vi tre detektiver som hamler opp med alt fra terrorisme til internasjonal kriminalitet ved hjelp av avansert teknologi og utradisjonelle metoder. Hovedpersonene har hver sine spesialiteter: Ed er helikopterpilot, klatrer og kampsportutøver, Ros er dataekspert og Beckett detonerer bomber og trenger gjennom forsvarssystemer.
Den mest kjente av hovedrolleinnehaverne er Craig McLachlan som spiller Ed. Han har spilt i \"Naboer\" og også hatt flere platesuksesser, blant annet hiten \"Mona\". Jaye Griffiths, som spiller Ros, er kjent fra NRK-seriene \"Mellom frontene\", \"Bydels-Buddha\", \"Maigret\" og \"Hjertets makt\". Jesse Birdsall fikk sitt gjennombrudd som skuespiller i rollen som Beckett.

NRK1 torsdag kl 23.15

Britisk spenningsserie
Produksjon: Carnival Films for BBC
Originaltittel: Bugs (serie 4)
I hovedrollene: Craig McLachlan, Jesse Birdsall, Jaye Griffiths
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, 23 04 77 51