Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 2. februar 2009 kl 19.55 Si ja, bli min

Forlovelsestatovering

Som en ekte Harley Davidson-entusiast, planlegger Jon-Terje å fri på motorsykkelen sin. (Foto: Storyteller)
Som en ekte Harley Davidson-entusiast, planlegger Jon-Terje å fri på motorsykkelen sin. (Foto: Storyteller)
Fra toppen av et fyrtårn og ved hjelp av en nyoppusset Harley Davidson. Det mangler ikke på kreativitet når kveldens to romantikere skal på ut på frierfot.

Det er ikke småtterier Jon-Terje (39) fra Nesodden har planlagt for å få sin Lene.

Store planer
For å sjarmere henne i senk skal Jon-Terje pusse opp sin gamle Harley Davidson, skrive et romantisk dikt og lage en forlovelsestatovering for så å overraske henne på jobben. Håpet er at Lene vil svare ja og flytte sammen med ham.

Vår andre frier er 26 år gamle Finn-Erik. Han kommer fra Sandnes og er personlig kristen. Han har hentet inspirasjon fra bibelen i sin planlegging av frieriet. Den utkårede er kjæresten Siri, som han har vært sammen med i 19 måneder. Finn-Erik skal fri fra toppen av et fyrtårn på Karmøy, men han trenger hjelp til å lure ut en intetanende Siri.

Om serien
Si ja, bli min er en serie for alle som har en ørliten romantiker i seg. I hvert program møter vi to nervøse friere som forbereder seg til å fri på en helt spesiell måte. Håpet er at den utkårede skal bli overrasket og frieriet uforglemmelig. Men klarer frierne å holde det hemmelig og organisere alt i tide?

Dette er en serie om det å ta sjanser. Å blotte hjertet foran et kamerateam og sin utkårede, samtidig som man spør både seg selv og seerne – vil min elskede si ja? Bak denne romantiske og nervepirrende serien står produsentene Erland Øverby og Rune Obrestad – kjent fra Campingliv, Sydenliv og Båtliv som alle har gått på NRK.

Norsk underholdningsserie i åtte deler (2008)
Produsert av: Storyteller Film og TV
Pressekontakt: Silje Marie Lien, tlf. 23 04 41 01/975 25 287
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf. 815 65 900, info@nrk.no