Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 6. februar 1999 kl 20.40 Noteknekk

Noteknekk (ttv)

NRK1 lørdag 6. februar kl 20.40
Noteknekk (4:12)

Rent guttelag i kveld
Det blir mye testosteron i kveldens \"Noteknekk\". Stakkars Ingrid Bjørnov er eneste jente i kurven. Hun skal hanskes med Davy Wathne, Arne Hjeltnes, Bjarne Brøndbo og Jahn Ivar Jakobsen. Og så Rune Larsen, da.
Det er to mot to deltakere, seks forskjellige konkurranser, eksempler dels fra NRKs arkiver og dels live fremført i studio. Dette er i hovedtrekk hva \"Noteknekk\" går ut på. Noe av poenget er å vise nye sider - musikalske eller verbale - ved folk vi er vant til å se, høre eller lese om i andre sammenhenger.

Bare menn
I kveldens utgave er det kun menn som skal slåss for å bevise hvem som har den største musikkunnskapen. Hvordan det står til med for eksempel sportsjournalisten Davy Wathne på det feltet, kan jo bli spennende å se. Arne Hjeltnes er vel litt av en trubadur selv, i tillegg til å være en av gutta på tur. Bjarne Brøndbo, vokalist i D.D.E., kan antageligvis litt av hvert om musikk, mens fotballgutten og TV-stjernen Mini Jakobsen kanskje kan overraske oss, som det allsidige talent han er.
NRK1 lørdag kl. 20.40

Bilde
Hvem trekker det lengste strået i kveld? Møt blant andre Arne Hjeltnes og Davy Wathne i Noteknekk. (Foto: Rune Lønn- Arnesen).

Egenprodusert fra Underholdningsavdelingen
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Anne Bekkevold, 23 04 89 56
Programledere: Ingrid Bjørnov og Rune Larsen
Prosjektleder: Mette Janson