Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 søndag 2. januar 2000 kl 22.10 En "svært " ettertraktet mann

En \"svært \" ettertraktet mann (t)


NRK2 søndag 2. januar kl 22.10
En \"svært\" ettertraktet mann

Tysk komedie

Axel bor sammen med Doro og er egentlig svært så lykkelig. Men så var det alle de vakre jentene som svermer rundt ham da...
Sidesprang følger på sidesprang, og når Doro en dag tar ham på fersken blir han kastet ut av leiligheten. Svært så slukøret setter Axel i gang med å finne et sted å bo, men har lite hell hos sine gamle flammer.
I desperasjon besøker han sin gamle kompis Günter, lederen for en selvhjelpsgruppe for menn. Han havner rett opp i kveldens diskusjon med tema \"Klitoris og orgasme\". Her treffer han Walter, en hundre prosents homofil, som blir helt yr når Axel godtar hans tilbud om husrom. Men den svært heteroseksuelle Aksel kjøler ham fort ned ved å flytte til den mer reserverte Norbert, som legger ut sine garn på en atskillig mer subtil måte.
Samtidig oppdager Doro at hun er gravid og i grunnen glad i Axel. Hun vil gi ham en ny sjanse. Problemet er bare: Hvor er han? Doro setter inn hele sin energi på å finne sin hjertenskjær, men den ettersøkte er også sterkt ettertraktet av alle homoseksuelle han møter. Tilfeldighetene fører Axel og Norbert til Doros leilighet for å se på lysbilder. Det er svært varmt, så Norbert lurer på om det er greit å innrette seg litt mer behagelig. Akkurat da dukker Doro opp ... og finner en naken Norbert i garderobeskapet! Den blivende mor er på randen av et nervesammenbrudd. Er hennes barns far homoseksuell?

NRK2 søndag kl 22.10
Tidligere sendt 3.3.98

Bilde (via Scanpix/Internett)
Axel (Til Schweiger) anvender sitt store talent for å forføre kvinner, når som helst og hvor som helst.

\"En ettertraktet mann\" er Tysklands morsomste komedie på lenge.
- Variety
Varm og utrolig morsom - filmen stiller spørsmålet om en homofil og en heterofil mann kan være venner, kanskje elskere, og om det i det hele tatt er mulig å snakke om klart definerte seksuelle legninger.
- Los Angeles Times

Produksjonsland: Tyskland (1995)
Originaltittel: Der Bewegte Mann
Manus: Sönke Wortmann, basert på Ralf Koenigs tegneserier
Regi: Sönke Wortmann