Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 14. august 2000 kl 22.55 Reklamekongen

Reklamekongen (t)

NRK2 mandag 14. august kl 22.55
Reklamekongen (8:10)

Bursdagsfest med komplikasjoner

Bruno forbereder seg nervøst til sin 25. bursdag, og venter besøk av sine overbærende foreldre fra Florida. I et forsøk på å involvere seg mer i privatlivet til sine ansatte, kommer Jack på festen sammen med resten av staben.

På festen klarer Beverly og Dobbs å gjøre Bruno ekstremt forlegen. Det fører til at Brunos foreldre insisterer på at han må bli med tilbake til Florida for å jobbe i familiefirmaet. Forslaget gjør Bruno rasende, og nå er gode råd dyre.

Om serien
I denne amerikanske komiserien møter vi Tom Selleck som Jack McLaren, en av reklamebransjens største stjerner, men også en av de mest selvopptatte. Jack lever og ånder for sitt livsmotto: La aldri kunden få inntrykk av at du er et vanlig menneske. Men han får stadig større problemer med å etterleve dette mottoet. Et feilskjær fører til at reklamebyrået mister en kjempekontrakt, og Jack og hans team mister jobben.

Men Jack McLaren vet råd. Han leier en forfallen lagerbygning og starter sitt eget firma, McLaren & Associates, og hyrer sine tidligere kolleger. Det lojale teamet rundt ham består
av den dyktige og humørsyke kreative lederen Carl \"Dobbs\" Dobson, den smiskende tekstforfatteren Bruno Verma, Jacks sexy assistent Beverly Andolini og teamets regnskapsfører Erica Hewitt.

Jacks 18 år gamle datter Alex (Hedy Burress) spiller også en viktig rolle i serien. Hans kone Claire (Joanna Kerns) - som har forlangt skilsmisse - dukker dessuten opp med ujevne mellomrom.

NRK2 mandag kl 23.00

Amerikansk komiserie
Originaltittel: The Closer
Manus: Tad Quill
Regi: Andrew D. Weyman
I rollene: Tom Selleck, Edward Asner, David Krumholtz, Penelope Ann Miller, Suzy Nakamura, Hedy Burress, Joanna Kerns m.fl.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18.