Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 22. mars 2001 kl 20.55 Min elskede

Min elskede (t)


Seriestart!
NRK2 torsdag 22. mars kl 20.55
Min elskede! (1:7)

Krigere i storbyjungelen

Henry er 29, har deltidsjobb som sykkelbud og drømmer om en karriere som sanger. I mellomtiden synger han i Blue Sky Bar, eid av hans beste venn Heather. Henry føler panikken komme sigende når han oppdager at Heather planlegger et \"surpriseparty\" for ham på 30-års dagen. Han har fire uker på seg til å slå seg til ro, få en kjæreste og en anstendig jobb.

Dette er inngangen til den britiske serien \"Min elskede!\" hvor vi gjennom sju episoder følger Henry og kretsen rundt ham.

Clare er Henrys gamle flamme fra gymnaset. Hun bor sammen med Marshall, en kjekk, vellykket, Porsche-kjørende revisor. Marshall og Clare har bodd sammen i flere år, men hver gang ordet \"ekteskap\" dukker opp, begynner Marshall å snakke om noe annet. Marshall er lei av jobben og usikker på Clare.

Gina er Henrys yngre søster og gift med Marco, kokk på stedet hvor Henry synger. De har en sønn på 10 år, Joe, og ekteskapet har så smått begynt å slå sprekker.

Komplisert kjærlighetsliv
I første episode bestemmer Henry seg for å skrive en sang til Clare som han ikke klarer å glemme. Senere dukker hun opp på Blue Sky Bar sammen med Marshall, og Henry bestemmer seg for å synge sangen. Clare skjønner at den er til henne, og reiser seg og går.

Marshall og Clare på sin side sliter med kjærlighetslivet. Og når Laura, en av Marshalls kunder, ber ham med ut, får han seg ikke til å si at han er opptatt. Laura er nemlig svært tiltrekkende.

Forholdet mellom Marco og Gina går sin skjeve gang. Marco er oppslukt av jobben, og Gina oppfører seg mistenkelig.

NRK2 torsdag kl 20.55
Blir også sendt onsdag (NRK1)

Britisk dramaserie
Originaltittel: \" Wonderful You\"
I rollene: Richard Lumsden (Henry), Heather (Miranda Pleasence), Lucy Akhurst (Clare), Greg Wise (Marshall), Anna Wilson-Jones (Gina), Dorian Healy (Marco)
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 (inger.larsen@nrk.no)

Bilder
1. Livet og kjærligheten er ikke bare enkelt for denne gjengen her (Foto: Hartswood/Production)
2. Clare (Lucy Akhurst) er Henrys (Richard Lumsden) store kjærlighet, men hun bor sammen med Marshall (Greg Wise). (Foto: Hartswood/Production)