Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 6. juni 2005 kl 18.10 Kylie Kwongs kjøkken: Lunsj ved vannkanter

Piknik

Kylie Kwong (ABC-foto)
Kylie Kwong (ABC-foto)
Kylie har blitt invitert til en deilig lunsj ved sjøen. Men ikke overraskende er det hun selv som må stå for matlagingen.

Hva lager man så til to gode venner og deres tenåringsdøtre som inviterer til piknik ved sjøen? Noe kan tilberedes på forhånd og noe på stedet, finner Kylie ut.

Som vanlig får vi gode råd om hvordan en velger ut de beste råvarene i butikken. På det kinesiske nattmarkedet i Sydney er det nok å ta av. Her kan man dessuten ta seg en liten smårett samtidig som man får med et par kule olabukser - og en avslappende massasje i samme slengen.

Etter litt forberedelse er det bare å ta med seg kurven og sette kursen for sjøen. Kylie har valgt eksotisk mat, men som er overraskende lett å lage.

Om serien
Finn fram woken, ta et godt tak i spisepinnene og bli inspirert av en av Australias mest populære unge kokker – Kylie Kwong. Hun lager kinesisk mat som du aldri har sett det før og gir deg ideer til moderne, sunn og fantastisk mat hun har laget siden hun var fem år gammel.

Født inn i en av Australias eldste kinesiske familier har Kylie kinesisk kokekunst i blodet. Hun kombinerer tradisjonelle familieoppskrifter med de nyeste ideene hun har lært gjennom en suksessfylt karriere. Resultatet er en spennende blanding av øst og vest.

Australsk matprogram
Originaltittel: Kylie Kwong: Cooking with Heart and Soul, episode 7: Eggs
Programleder: Kylie Kwong
Prosjektleder: Britt Holm
Pressekontakt: Anna-Marie Normann, tlf: 23 04 78 53
LENKER
  • www.nrk.no/mat