Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 14. april 2007 kl 19.55 Hvilket liv!

Kjøp, salg og kjærlighet

Roger (Keiron Self) drømmer om å kjøpe hus, og flytte sammen med Abi (Siobhan Heyes) (Foto: BBC)
Roger (Keiron Self) drømmer om å kjøpe hus, og flytte sammen med Abi (Siobhan Heyes) (Foto: BBC)
Ben kjøper nabohuset som en investering, men Susan er misfornøyd med at han ikke diskuterte det med henne først. Susan er dessuten opptatt med et helt annet prosjekt, hun vil skaffe sønnen Michael en kjæreste.

Michaels kommende kjæreste er passende nok datteren til Susans beste venninne, og Ben blir forskrekket når han får se den unge damen Suzanne – hun ligner Susan på en prikk. Michael er altfor opptatt av bakenden hennes til å oppdage noe som helst, og har allerede rukket å ha sex med henne før Ben rekker å påpeke hvor lik hun er moren hans.

I mellomtiden har det nyinnkjøpte nabohuset fått gjester, ledet av husokkupanten Terry. Ben lar seg imidlertid ikke vippe av pinnen, han vil selge huset til Roger, så blir husokkupantene hans problem. Roger er overlykkelig over utsiktene til å bli huseier – selv om Ben ikke vil la ham ta huset i øyesyn.

Ben, Roger og Alfie bestemmer seg for å bli kvitt husokkupantene for godt, og bryter seg inn i huset. Der får de et sjokk de sent vil glemme: TV-programmet "Ekstrem oppussing" har vært på ferde. Hele huset er dekorert i Zen minimalistisk stil – og selvsagt er det Michael som står bak. Og Roger får vite at etter oppussingen har husets verdi steget med 30%.

Britisk komiserie, sesong 6
Produsert av BBC
Originaltittel: "My Family"
Episodetittel: "An Embarassment of Susan"
Med Robert Lindsay (Ben), Zoë Wanamaker (Susan), Keiron Self (Roger), Lauren Taylor (Suzanne), Gabriel Thomson (Michael) og Jamie Foreman (Terry)
Pressekontakt: Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83 / 98 87 50 78
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900
info@nrk.no