Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 26. mai 2004 kl 17.15 Eldrebølgen

Humøret tilbake

Kri har fått tilbake smilet. Her sammen med Øystein Bache. (Foto: Annelise Jackbo)
Kri har fått tilbake smilet. Her sammen med Øystein Bache. (Foto: Annelise Jackbo)
Humorguttene Rune Gokstad og Øystein Bache gjør entré på Solhov, og deltakerne er entusiastiske. De to NRK-humoristene skal hjelpe dem med skriving av sketsjer.

Gokstad og Bache plasserer de 12 deltakerne i små grupper. Kreativiteten blomstrer, og flere lovende nummer dukker opp mens Rune og Øystein er på besøk.

Dermed er humøret og optimismen igjen tilbake!

Om serien
Tirsdager, onsdager, torsdager og lørdager fram til sommeren blir det gjensyn med med våre venner i Eldrebølgen. De er til sammen 12 personer i alderen 62-74 år (i 2003). Alle har store ressurser. Og alle har en drøm de vil realisere.

Personene skal leve sammen i 10 uker på Solhov folkehøgskole, og må bli enige seg imellom om hvordan de skal organisere samlivet i denne perioden. Deres oppgave er å sette opp en teater/revy/cabaret-forestilling hvor de bestemmer alt selv. De skal sy kostymer, skrive manus, spille musikken og ha regien. Hele tiden følges de av NRK.

Programmene presenteres av Sven Nordin, som også er deltakernes teaterfaglige rådgiver. Og i løpet av tiden de tilbringer på Solhov Folkehøgskole, får de også besøk av flere andre norske komikere, skuespillere og gode hjelpere som seerne får møte i løpet av serien.

Da serien ble sendt første gang på NRK1 i fjor, fulgte gjennomsnittlig over 750 000 seere "Biggen", "Kri", Eva og resten av gjengen.

NRK Underholdning
Egenprodusert underholdningsserie i samarbeid med Dinamo Story
Programleder: Sven Nordin
Prosjektleder: Morten Johansen
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36/95 70 11 47