Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 20. september 2002 kl 19.55 Beat for beat - tone for tone

Norge mot Sverige

Thomas Von Brömssen og Ulla Skoog. (Foto: Arash A. Nejad, Scanpix)
Thomas Von Brömssen og Ulla Skoog. (Foto: Arash A. Nejad, Scanpix)
I kveld er det klart for nabooppgjør i ”Beat for Beat.”. Nordmennene Ingeborg Hugnes og Sturla Berg Johansen møter svenskene Ulla Skoog og Thomas Von Brömssen.

Ulla Skoog og Thomas Von Brömssen er aktuell i disse dager med eget show i Oslo, men de har tatt seg tid til en tur innom musikkonkurransen for å gjette sanger. Skoog kjenner norske seere fra før gjennom humorserien ”Reuter og Skoog” som har gått på NRK1 flere sesonger. Brömssen er i alle fall blitt en kjent og kjær norgesvenn.

De skal konkurrere mot gullstrupen Ingeborg Hugnes og partyløven Sturla Berg Johansen. Sistnevnte reise i hele fjor på turné med sitt eget stand up-show. Det handlet i hovedsak om hans vei ut av narko- og rusmisbruk - selvfølgelig med snert i.

Publikumsfavoritten er tilbake
Musikkonkurransen “Beat for beat” et av de programmene fra NRKs underholdningsavdeling som er best likt i alle aldersgrupper. I tillegg er programleder Ivar Dyrhaug kåret til ”Årets humørspreder” av ukebladet Se og hør. Nå gleder han seerne med en ny sesong fullbesatt av sangglade gjester.

”Beat for beat – tone for tone” fortsetter som før med god stemning, musikk, humør - og selvfølgelig konkurranse. Det blir både kjente og ukjente ansikter blant deltakerne.

- Vi vil presentere en del ukjente fjes og stemmer som seerne nok kommer til å huske i etterkant, eller kanskje vi skal si oppdage for første gang her hos oss i ”Beat for beat”, sier Ivar Dyrhaug. Han har sammen med redaksjonen plukket fram gjester som både kan showe, overraske og imponere.

NRK Underholdning
Egenprodusert musikk-konkurranse
Programleder: Ivar Dyrhaug
Pianister: Trond Nagell Dahl og Gisle Børge Styve
Prosjektleder. Kerstin Asplund, 23 04 95 66
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10

Bilder
1. Thomas Von Brömssen og Ulla Skoog. (Foto: Arash A. Nejad, Scanpix)
2. Thomas, Ulla, Ivar, Ingeborg og Sturla i Beat for Beat. (Foto: Arash A. Nejad, Scanpix)
3. Ingeborg Hugnes og Sturla Berg Johansen. (Foto: Arash A. Nejad, Scanpix)