Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 14. november 2002 kl 22.30 Hege & Kjersti

Reneste kameleonene

Hege Schøyen (t.v.) og Kjersti Holmen har stor suksess med humorprogrammet sitt på torsdagskvelden. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Hege Schøyen (t.v.) og Kjersti Holmen har stor suksess med humorprogrammet sitt på torsdagskvelden. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Hege Schøyen og Kjersti Holmen har med seg flere kjente mannlige skuespillere i komiserien sin, men det er damene selv som virkelig får skinne i de forskjellige rollene.

De to humordamene Hege og Kjersti har en fantastisk evne til å ta kvinners dagligliv på kornet – ingen dialekt er for vanskelig – ingen ansiktsuttrykk utenfor rekkevidde når de ikler seg andre kvinners hverdag.

I kveldens program møter vi igjen den vimsete lærerinnen som er noe lett på tråden (Hege), og kvinnen som har kosmetiske bekymringer (Kjersti) og går på parfymeriet for diverse remedier. Hvem har ikke prøvesmakt i butikken noen gang – Kjerstis dame går noe over streken på sin handletur!

Om serien
”Hege & Kjersti” er en serie på seks programmer hvor vi får servert en verden sett gjennom Hege Schøyen og Kjersti Holmens høyst humoristiske brilleglass. Serien er sketsjbasert, og oftest er det helt dagligdagse situasjoner som blir satt i et latterlig lys. Vi møter nybakte mødre, tilfeller av uortodoks amming, tvilsomt farskap, ondskapsfulle venninner - og aksjemegleren som understreker ethvert poeng med et barnslig utbrudd.

Regien er ved Terje Rangnes som laget ”Fjortis” og den populære serien om ”Egil og Barbara”. Han er også en av regissørene på kinofilmen ”Folk flest bor i Kina”. Både Hege Schøyen og Kjersti Holmen har vært med på å skrive manus til sketsjene.


NRK Underholdning
Egenprodusert komiserie
I rollene: Hege Schøyen og Kjersti Skolmen
Regi: Terje Rangnes
Prosjektleder: Charlo Halvorsen
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden, tlf. 23 04 98 41, 909 55 364