Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 28. mars 2006 kl 22.40 Usett: Bye & Rønning Show

Bye & Rønning raser videre

Bye & Rønning-show: Kristian Valen er ekstremt beskjeden og selvutslettende i
Bye & Rønning-show: Kristian Valen er ekstremt beskjeden og selvutslettende i "Bye og Rønning Show" (foto: NRK)
Komikerne Anders Bye og Jon Niklas Rønning har fått gode kritikker for "Bye & Rønning Show" i NRKs "Usett"-flate. I serien boltrer i seg i parodiens verden, der Kristian Valen og andre kjendiser får gjennomgå.

Showet spilles inn med publikum i Studio 19, og musikken står det fremadstormende glamrockhusbandet All That and A Bag of Chips står for.

Radarparet byr på både musikalske og verbale parodier, og både Ingrid Bjørnovs "Piano, Piano" og det multikulturelle NRK-programmet "Migrapolis" får gjennomgå. Elleville sketsjer hører med i Bye & Rønnings repertoar.

Om Usett
Programflaten Usett på NRK2 inviterer nye humorister til å vise hva de duger til på tv. Til nå har vi sett blant andre Steinar Sagens & co. sin serie "Singelklubben" og Ragnhild Silkebækkens "Rar jente, pene ben".

Nå er turen kommet til humormakkerne Anders Bye og Jon Niklas Rønning. Bye og Rønning har arbeidet sammen både på scenen og i ulike fjernsynsprogrammer som "Komiprisen" og "Latter på Latter". De gav i fjor ut parodi-cd-en "Luringer", men dette er første gangen de to får sitt eget fjernsynsprogram.
- Vi gleder oss som små barn, og er både spente og ydmyke, sier Rønning.


Produsert av NRK Underholdning
Programledere: Anders Bye , Jon Niklas Rønning
Prosjektleder: Christina Rezk Resar , mobil 99504977
Pressekontakt: Erik Bull, tlf 73 88 16 61/99 59 97 60,