Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 13. mars 2006 kl 17.00 Gjensynet

Skimesteren

Andreas Lunnan er programleder for
Andreas Lunnan er programleder for "Gjensynet". (Foto: Anne Liv Ekroll, NRK)
I ettermiddag er Berit Aunli gjest hos Andreas Lunnan i det interaktive programmet "Gjensynet".

Langrennsdronning Berit Aunli knep 11 individuelle NM-titler i løpet av 6 sesonger rundt 1980-tallet, hun var den første norske langrennskvinne som sikret seg en internasjonal tittel (VM i Oslo 1982) – samme år ble hun kåret til Nordens beste idrettsutøver.

Etter idrettskarrieren har Berit Aunli slått seg på jobbing med tall i regnskapsbransjen, men hun holder fremdeles høyt tempo i treningsutstyret. På hjemmebane på Kyrksæterøra driver hun et treningsstudio for å holde kondisen oppe og kiloene nede blant sine sambygdinger.

Berit har også avslørt et scenisk talent, først og fremst gjennom aktivitet i det lokale revylivet i Hemne. Når hun nå dukker opp i tv-studio på Tyholt, vil hun bli utfordret til å kaste seg ut i et revynummer eller to.

Det finnes et utvalg av filmklipp fra en spennende og begivenhetsrik livsfase der Berit gikk fra den ene kraftprøven til den andre. Hvilke av disse klippene som blir vist på skjermen i dag, får seerne bestemme i dette interaktive tv-tilbudet som henvender seg til et litt mer voksent sms-publikum denne gangen.

Prosjektleder: Henning Skjæret
Programleder: Andreas Lunnan
Presse: Erik Bull , mob. 99599760