Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 tirsdag 9. november 2004 kl 21.35 Den tredje vakten

Et nytt bombeattentat

Nok en bombe truer livet til dommer Barbara Halsted i
Nok en bombe truer livet til dommer Barbara Halsted i "Den tredje vakten". (Foto: Warner Bros.)
En av New Yorks MC-bander skal for retten og igjen holder en bombe på å ta livet av dommeren i saken, Barbara Halsted.

Dyret (The Animal) er gjengens navn på hovedtiltalte i en MC-bande som driver narkotikaomsetning i stor stil. For andre gang blir dommer Halsted utsatt for et bombeattentat og slipper fra det kun med psykisk mén.

New York-politiet bestemmer seg etter dette for å opprette en egen enhet avsett til å beskytte dommeren. Dermed kan saken kan gå videre.

Politiveteranen Sullivan får et spesielt ansvar for Halsted, og denne kvelden føler han at det eneste trygge stedet for henne i New York er hans egen leilighet. Så han tar henne med dit.

Cruz gir seg ikke
Alt gikk galt da politikvinnen Cruz poserte som prostituert på gata i New York. Oppdraget var å sprenge en callgirl-ring, men endte med at Cruz ble voldtatt av en ukjent mann.

Cruz bruker nå tid på å lete etter denne mannen. Da skjer noe som forhindrer henne i å stille i et viktig rettsmøte.

Mer om serien
I det intense actiondramaet fra New York følger vi en gruppe uredde og engasjerte kvinner og menn fra ambulansetjeneste, brannvesen og politi, både på jobb og i privatlivet. De har ingen normal arbeidsdag – fra klokken 15.00 til langt på natt jobber den tredje vakten utrettelig for å redde menneskeliv.

Monte "Doc" Parker (Michael Beach) og Carlos Niete (Antony Ruivivar) arbeider i det unge og tøffe ambulanseteamet. Hver dag må de takle tragedier og strekker seg langt for å hjelpe mennesker i nød.

Kim Zambrano (Kim Raver) tilhører også ambulanseteamet, og kompanjongen Bobby Caffey (Bobby Cannavale) er hemmelig forelsket i henne. Kim har imidlertid vært gift med Jimmy Doherty (Eddie Cibrian), og de har en liten sønn sammen. Doherty er en iherdig og dyktig brannmann, men desto mer lettsindig i privatlivet. Dohertys partner er den energiske og modige Alex Taylor (Amy Carlson).

For Faith Yokas er det å være Maurice "Bosco" Boscorellis partner vanskeligere enn å takle mann og to barn. De to politifolkene krangler til stadighet, men vet også at de kan stole uforbeholdent på hverandre. Samarbeidet blir satt på prøve av den nye overbetjenten, Maritza Cruz. Boscos måte å håndheve loven på kolliderer med veteranen John "Sully" Sullivan (Skip Sudduth) oppfatning av politiyrket.

Amerikansk action/dramaserie (2003)
Originaltittel: Third Watch (sesong 5)
Kveldens episode: Surrender
Produsert av: John Wells Productions i samarbeid med Warner Bros. Television
Med: Michael Beach, Coby Bell, Eddie Cibrian, Nia Long, Molly Price, Kim Raver, Anthony Ryuivivar, Skipp Sudduth, Tia Texada, Jason Wiles, Bonnie Dennison og Chris Bauer
Pressekontakt: Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57


LENKER
  • Les mer 
  • Les mer