Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 fredag 26. november 1999 kl 23.15 Familien McCallister

Familien McCallister (t)

NRK1 fredag 26. november kl 23.15
Familien McCallister (6:9)

Angrende pedofil tilstår

Det er klart for en stor høstfest hjemme hos McCallister når Kevin snarest må rykke ut til en mann som befinner seg i en desperat situasjon. Tim Holloway truer med å ta livet av seg fordi han gjennom mange år har vært aktiv pedofil i det skjulte.
Kevin prøver å trøste Holloway og minner den sønderknuste mannen om at Gud tilgir enhver synd. Enda mer foruroligende blir situasjonen når Kevin får høre at to av hans brødre sannsynligvis er blitt utnyttet av Holloway. Han blir naturligvis rasende, men vil likevel be sammen med den angrende synder.
Bestemoren inviterer Amanda ned til Florida for at hun skal slippe ydmykelser knyttet til graviditeten. Men Niall vil helst at Amanda skal flytte inn med ham. Hva gjør så Amanda? Hun insisterer på å ordne opp på egen hånd for seg selv og barnet.

Om serien
I denne fredagsserien \"Familien McCallister\" møter vi fem voksne søsken i deres lokalmiljø, Hell\'s Kitchen i New York. De tre brødrene og to søstrene har helt forskjellige ambisjoner i livet, og det setter deres samhold stadig på prøve.
Familielivets mange fasetter og det innfløkte samspillet mellom de ulike familiemedlemmene er skarpt observert av Emmy Award-vinner John Wells i denne amerikanske dramaserien.
De fem søsknene som kommer fra en irsk, katolsk arbeiderklassefamilie, møtes hver søndag rundt middagsbordet hjemme hos foreldrene. Familiens ubestridte overhode, den strenge og stolte Simon McCallister, og hans sympatiske kone Eileen krever fremdeles respekt fra sine voksne barn - og får det.

NRK1 fredag kl 23.15

Amerikansk dramaserie
Originaltittel: Trinity
I hovedrollene: John Spencer, Jill Clayburgh, Kim Raver, Sam Trammell, Justin Louis og Tate Donovan
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling tlf 23 04 78 46
Produsert av John Wells