Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 5. februar 2000 kl 21.35 Med hjartet på rette staden

Med hjartet på rette staden (t)

NRK1 lørdag 5. februar kl 21.35
Med hjartet på rette staden (4:15)

På jakt etter smuglere

I kveldens episode starter Nick Rowan en omfattende etterforskning etter at smugling om bord på fiskebåter er oppdaget i Whitby. Ved å opptre som fisker infiltrerer Nicks kompanjong, Ventress, miljøet.

Ventress klarer etter hvert å bli godt kjent med de to fiskerne som styrer smugleropplegget. Han drar ut for å fiske sammen med dem, mens Nick følger operasjonen i det skjulte under dekk.
Samtidig får Kate nye utfordringer. Liza Everitt forteller henne at hun er gravid, og at kjæresten Jake Stirling vil at hun skal ta abort. Dette skaper problemer for Kate som ikke kan utføre inngrepet ettersom det er ulovlig.

Om serien
Den britiske serien \"Med hjartet på rette staden\" fra idylliske Yorkshire, er tilbake på norske tv-skjermer. Nå får vi igjen møte politimannen Nick Rowan og hans kone Kate som forlot storbylivet i London for å leve i roligere omgivelser på landsbygda.
\"Med hjartet på rette staden\" (Heartbeat) er den mest populære serien i England, og har hatt så mye som 17,7 millioner seere. Det gjør at serien er den mest sette dramaproduksjon på tv gjennom tidene.
Et kraftfullt og følsomt drama, fylt med humor og de magiske tonene fra klassiske sekstitallslåter utgjør resepten for seriens enorme suksess.

NRK1 lørdag kl 21.35

Bilder (via Scanpix/Internett)
Livet på landsbygda er fullt av utfordringer for Kate Rowan (Niamh Cusack) og Nick Rowan (Nick Berry). (Foto: Yorkshire-television)

En Yorkshire-television
I hovedrollene: Nick Berry, Niamh Cusack, Derek Fowlds, William Simons og Bill Maynard.
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18