Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 14. mars 1999 kl 20.15 Offshore

Offshore (ttv)


NRK1 søndag 14. mars kl 20.15
Offshore (75)

Reza - nytt ansikt i \"Offshore\"
I kveldens episode av \"Offshore\" skal vi stifte bekjentskap med en ny skikkelse. Det er Reza Hashampur, som kommer fra Iran og forsøker å få politisk asyl i Norge.
Reza blir spilt av Behruz Arshi. Han er kjent for tv-seerne som Ahmed Rashid, den overarbeidete vaktmesteren i situasjonskomedien \"Nr. 13\".

Rystende opplevelse
Dagny blir stadig mer knyttet til kokken Göran og hans datter Lisa. I kveldens episode bestemmer hun seg for å dra på et overraskende besøk hjem til dem. Men der opplever hun noe som gjør henne så forskrekket og rasende at det setter hele vennskapet deres på spill.
Hroar og Barbara kjemper fortsatt om å få makten over Susanne og Bob. Barbara er oppsatt på å få med Susanne til USA, mens faren vil at hun skal bli i Norge. Begge to er først og fremst opptatt av å hindre at den andre skal få kontrollen over Susannes arv. I kveldens episode får vi se hva Susanne til syvende og sist bestemmer seg for å gjøre.
Fortsatt har ingen klart å finne ut at det var Harald som kastet tønnene med boreslam over bord fra Huldra. Men driftsdirektør Kalle Olsen legger sammen de forskjellige opplysningene han har fått og begynner å nærme seg en oppklaring. I tillegg gjør Mette sine egne undersøkelser for å finne ut hva det er Harald driver med...

Om \"Offshore\"
NRK Dramas suksesserie om livet til menneskene på oljeplattformen Huldra er nå inne i sin sjette sesong. \"Offshore\" er Norges mest populære langserie og har hatt opp mot en million seere hver uke. I august i fjor ble \"Offshore\" tildelt Amanda-prisen for beste underholdningsdrama for fjernsyn. Serien ble kåret til fjorårets beste tv-serie av Programbladets lesere og til den mest populære dramaserien 1998 av Dagblad-leserne.
Opptakene til \"Offshore\" startet i mars 1996. Innen utgangen av 1998 hadde NRK Drama produsert i alt 91 halvtimes episoder, noe som er nok til at serien kan fortsette ut hele 1999.
Finn Schau, Mia Gundersen, Kalle Øby, Helga Mjeldheim, Frank Iversen, Anne Krigsvoll, Frank Krog, Rut Tellefsen, Anders Dahlberg, Wenche Kvamme, Suzanne Paalgard, Jarl Goli, Martine Karlsen, Håvard Bakke, Kristoffer Joner, Stine H. Varvin og Christoffer Staib.
\"Offshore\" har egne sider på internett: www.nrk.no/drama/offshore/
På sidene ligger konkurranser og informasjon om serien og skuespillerne. Man kan også laste ned vignetten og klipp fra sesongens episoder.
NRK1 søndag kl 20.15
Reprise onsdag kl 23.15

Bilde
Iraneren Reza Hashampur blir spilt av Behruz Arshi. (NRK- foto: Anne Liv Ekroll)

Ekstrabilde (via Scanpix/Data-tv/Internett)
Dagny (Wenche Kvamme) blir stadig mer knyttet til Göran (Örjan Landström) og Lisa (Haddy Maria Sarr). (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)

Egenprodusert dramaserie
Prosjektleder: Bitte Monn-Iversen, tlf 23 04 91 64
Manusforfatter ep. 73 - 75: Tor Edvin Dahl
Kontaktperson NRK Drama: Ingvil Giske, tlf 23 04 80 44
Regi ep. 70 - 72: Per Bronken
Pressekontakt Fjernsynets informasjonsavdeling: Helene Amlie, tlf 23 04 77 51