Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 25. november 2002 kl 19.30 Puls

Sesongrekord for Puls

Anbjørg Sætre Håtun og fotograf Kjell Herning har reist landet rundt i kampanjen
Anbjørg Sætre Håtun og fotograf Kjell Herning har reist landet rundt i kampanjen "Respekt; stopp mobbingen". (NRK-foto: Ole Kaland)
I høst har kampen mot mobbing vært ”Puls”-redaksjonens og programleder Anbjørg Sætre Håtuns fanesak. I kveld skal serien avsluttes, og vi ser tilbake på hva som har skjedd etter at serien startet i begynnelsen av oktober. At det har vært en suksess, viser seertallene – forrige sending fulgte hele 720 000 ”Puls”!

I kveld møter vi igjen mange av menneskene fra høstens innslag om mobbing, og ser hva som har skjedd siden de fortalte sin historie i ”Puls”. Siden oppstarten av serien 7. oktober har vi blant annet fått en ny mobbelov som gjør det straffbart for lærere å ikke gripe inn i mobbing.

Vi tar også en tur til Bergen, der foreldre har tatt opp kampen mot mobbing. Til tross for at det er skolenes oppgave å oppdage og motkjempe mobbing, har foreldrene frivillig gått sammen om å arrangere tiltak mot mobbing for elevene på kveldstid.

Suksess for mobbeserie og ”Puls”
Høsten har gitt ”Puls” svært gode seertall, og helsemagasinet har hatt i underkant av 700 000 seere på flere av sendingene. Forrige mandag var sesongrekord for ”Puls” med hele 720 000 seere. Dette gir en markedsandel på 49,9%.

Egenprodusert helsemagasin
Programleder: Anbjørg Sætre Håtun
Prosjektleder: Marie Sjo
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96

Bilde
Anbjørg Sætre Håtun og fotograf Kjell Herning har reist landet rundt i kampanjen ”Respekt; stopp mobbingen”. (NRK-foto: Ole Kaland)