Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 6. oktober 2002 kl 19.45 Fotball direkte: Tippeligaen: Rosenborg-Stabæk

Spennende serieavslutning

Arne Scheie kommenterer fra Lerkendal. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Arne Scheie kommenterer fra Lerkendal. (NRK-foto: Anne Liv Ekroll)
Rosenborg spiller i kveld mot Stabæk på hjemmebane på Lerkendal, og det markerer slutten på en svært spennende sesong. Det er lenge siden så få poeng har skilt lagene i Tippeligaen.

RBK slet i vårsesongen, og nyopprykkede Lyn overbeviste og ledet tabellen før ferien. I høstsesongen har det gått litt tråere, mens Rosenborg sakte men sikkert har krøpet oppover tabellen. Fire runder før slutt skilte bare ett poeng Rosenborg og Lyn. Både i øverste og nederste del av tabellen er det svært jevnt, og det har sjelden vært så åpent om hvem som rykker ned eller vinner!

Rosenborg er imidlertid inne i en god stim, etter 1-1 mot Inter i Champions League og fem kamper i serien uten tap. Det betyr at det etter all sannsynlighet blir vanskelig å ta RBK i innspurten, men det er stadig noen lag som klarer å snike til seg poeng fra trønderne. Hvis Lyn vinner sine gjenstående kamper, og Stabæk klarer å ta poeng i kveld, kan det bli en seriemester fra et annet sted enn Trondheim for første gang på 11 år.

Arne Scheie og Egil Drillo Olsen er på plass på Lerkendal i kveld for å guide seerne gjennom kampen som kan avgjøre hvem som blir årets seriemestere. På sidelinjen finner vi Pål Gordon Nilsen som skal ta pulsen på spillere og andre involverte underveis.

NRK Sport
Egenprodusert fotballsending
Kommentatorer: Arne Scheie og Egil Drillo Olsen
Reporter: Pål Gordon Nilsen
Pressekontakt: Sabine Hammari, 23 04 99 18/90 18 36 10