Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 20. januar 2000 kl 22.30 Bla, bla, bla

Bla, bla, bla (ttv)

NRK1 torsdag 20. januar kl 22.30
Bla, bla, bla (1:8)

Anne-Kat. i ukebladenes verden

\"Bla, bla, bla\", sier Anne-Kat. Hærland og retter et ironisk blikk på ukebladverdenen. Samtidig tar hun det ukebladene skriver om på alvor og lager sine egne vinklinger på sakene.

- Anne-Kat. harselerer med ukepressen og fråtser i deres saker, sier prosjektleder Axel Hveding om hovedpersonen i den nye programserien \"Bla, bla, bla\".
I studio på Marienlyst møter vi den rappkjefta og tøffe Anne-Kat. som går bak ukebladenes glamorøse fasade for å se hvordan de virkelig jobber. I hvert program får hun også besøk av en gjest som driver med noe som er av interesse for ukebladene og deres lesere.
I tillegg blir det innslag med en Anne-Kat. som karikerer forskjellige skikkelser. Disse innslagene tar utgangspunkt i saker ukebladene har skrevet om den siste tiden, og skikkelsene er litt stakkarslige personer som vinner publikums sympati.
Det blir altså en salig blanding av reportasje og dramatisering, der Anne-Kat. selv spiller alle hovedrollene.

Åtte programmer
I første omgang skal det lages åtte programmer der Anne-Kat. skal snakke om kjønns- og kroppsidealer. Programlederen tar mål av seg å vise at det er mulig å være lykkelig i dagens samfunn selv uten å se ut som en supermodell eller filmstjerne.
\"Alle pene damer har en stygg venninne\" synger Tom Mathisen og Herodes Falsk, og slik er det også for Anne-Kat. Hennes venninne Bodil er relativt mislykket, og holder til bakerst i studio. Hun er kontrasten til den vellykkede programlederen, og må hele tiden høre på Anne-Kat. sine historier fra hennes spennende hverdag. Hva Bodil driver med er ikke særlig interessant.

Første gjest
I første program er stil- og fargekonsulent Astrid Thomas gjest. Hun driver sitt eget firma \"Color me beautiful\" i Oslo, og sier blant annet at i et jobbintervju teller utseende 90 prosent og kunnskap 10 prosent!

NRK1 torsdag kl 22.30

Bilder (via Scanpix/Internett)
Anne-Kat. Hærland er tilbake med eget show på NRK1. (NRK-foto: Ole Kaland)

Egenprodusert underholdningsprogram
Programleder: Anne-Kat. Hærland
Prosjektleder: Axel Hveding
Pressekontakt Fjernsynets Informasjonsavdeling: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18