Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 mandag 31. juli 2000 kl 22.45 Reklamekongen

Reklamekongen (t)

NRK2 mandag 31. juli kl 22.45
Reklamekongen (6:10)

Populær ungkar

Jack vil unngå å et rykte som en nyskilt mann som umiddelbart begynner å treffe en bråte andre kvinner. Men pågående og vakre kvinner er raskt på hugget når de finner ut at han er singel.

Før Jack vet ordet av det, har han et haleheng av damer, og han har ingen anelse om hvordan han skal blir kvitt dem.

På kontoret forsøker Jack og hans folk å overbevise en gruppe munker om å gi deres firma oppdraget med å gjøre reklame for munkenes hundetreningsskole. Heller ikke her slipper Jack unna pågående kvinner når munkenes sekretær, Susan, flørter åpenlyst med han.

Om serien
I denne amerikanske komiserien møter vi Tom Selleck som Jack McLaren, en av reklamebransjens største stjerner, men også en av de mest selvopptatte. Jack lever og ånder for sitt livsmotto: La aldri kunden få inntrykk av at du er et vanlig menneske. Men han får stadig større problemer med å etterleve dette mottoet. Et feilskjær fører til at reklamebyrået mister en kjempekontrakt og Jack og hans team mister jobben.

Men Jack McLaren vet råd. Han leier en forfallen lagerbygning og starter sitt eget firma, McLaren & Associates, og hyrer sine tidligere kolleger. Det lojale teamet rundt ham består
av den dyktige og humørsyke kreative lederen Carl \"Dobbs\" Dobson, den smiskende tekstforfatteren Bruno Verma, Jacks sexy assistent Beverly Andolini og teamets regnskapsfører Erica Hewitt.

Jacks 18 år gamle datter Alex (Hedy Burress) spiller også en viktig rolle i serien. Hans kone Claire (Joanna Kerns) - som har forlangt skilsmisse - dukker dessuten opp med ujevne mellomrom.

NRK2 mandag kl 23.00

Amerikansk komiserie
Originaltittel: The Closer
Manus: Tad Quill
Regi: Andrew D. Weyman
I rollene: Tom Selleck, Edward Asner, David Krumholtz, Penelope Ann Miller, Suzy Nakamura, Hedy Burress, Joanna Kerns m.fl.
Pressekontakt: Sabine Hammari, tlf 23 04 99 18