Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 17. juli 2004 kl 20.10 Absolutt norsk

Musikk og humor i sommerkvelden

Sissel Kyrkjebø, Lillebjørn Nilsen, Jan Eggum og Rune Larsen. (Foto: Scanpix)
Sissel Kyrkjebø, Lillebjørn Nilsen, Jan Eggum og Rune Larsen. (Foto: Scanpix)
I løpet av de tre sesongene "Absolutt norsk" ble produsert, hadde Rune Larsen besøk av 174 artister i studio i Bergen. I sommer kan vi glede oss over gjensyn med noen av høydepunktene som er bundet sammen av Rune Larsen, Jan Eggum og Atle Halstensen.

Trekløveret beveger seg mellom lydstudio, tv-studio og Jans platesamling mens de introduserer godbitene. Det blir også litt nytt, blant annet et møte med sangfuglen Christine Gulbrandsen og en prat med vokalgruppen Nardus.

Kveldens sending
I det første programmet får vi blant annet en kjapp kavalkade med countrymusikk. Rune Larsen drar i gang innslaget hvor Sissel Kyrkjebø, Ylvis, Kari og Ola Bremnes, Bjøro Håland, Magnhild Bruheim og Sissel Bjørgan er entusiastiske bidragsytere. Ellers kan programmet by på en duett med Anita Skorgan og Jonas Fjeld, "Engler i snøen".

De musikalske høydepunktene står i kø når Steinar Albrigtsen, Ephemera, Maria Arredondo, Åge Aleksandersen, Lillebjørn Nilsen og Brit Synnøve Johansen stiller seg opp foran mikrofonen. Dessuten får vi gjensyn med far og sønn, Stein og Christian Ingebrigtsen. De synger blant annet fars gamle slager, "Landevei".

Musikk og humor er en sikker vinner, noe Kvinner på randen er eksperter på. Vi møter en av dem, Marit Voldsæter, og et par glimt fra hennes ulike rollefigurer som har vært vist i "Absolutt norsk". Jentekabaret-gruppa S-M-XL har heller ikke gravalvoret som sitt varemerke, og Ylvis bidrar med et nummer i humorens tegn, "Rumour Says".

Egenprodusert underholdningsprogram
Program Riks
Programleder: Rune Larsen
Medvirkende: Jan Eggum og Atle Halstensen
Pressekontakt: Inger Larsen tlf 23 04 78 43,