Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 lørdag 11. mars 2006 kl 19.55 Borettslaget

For full musikk

Nikolay, Wilhelm (Thomas Seeberg) og Andreas (Øystein Holm Larsen) er i platestudio. (Foto: Pål Nissen).
Nikolay, Wilhelm (Thomas Seeberg) og Andreas (Øystein Holm Larsen) er i platestudio. (Foto: Pål Nissen).
Nikolay, Andreas og Wilhelm har fått studiotid. Nå skal rappelåten endelig innspilles slik at resten av verden også skal få øynene opp for talentet deres. Ruth skal ta sertifikat og får "hjelp" av sin bror, driftslederen. Yngve oppdager at han faktisk trives som onkel, mens Piirkas håravfall skaper stor bekymring for finnen.

Nikolays velstående mor, Helene, er meget involvert i guttas musikkambisjoner og har punget ut for studiotid. 7000 kroner timen koster det, men det er en liten pris å betale for at gullungen hennes skal kunne bli superstjerne!

Ruth må pugge teori og øvelseskjøre for å forberede seg til å kjøre opp for tredje gang. Narvestad tilbyr seg å øvelseskjøre med henne, men det er alt annet enn enkelt når andre trafikanter er så hensynsløse og ikke lar traktoren slippe frem.

Det oppstår også andre "trafikale" problemer i borettslaget. Narvestad ergrer seg grønn over en av beboerne med handikapbil som til stadighet tar seg til rette inne på området. Abrahamsen med rullatoren vekker også driftslederens vrede.

Yngve tilbringer mer og mer tid sammen med Roger. Til sin store forskrekkelse liker han det! Han blir med da Roger skal spille kamp, og Yngve blir etter hvert den mest entusiastiske tilskueren på sidelinja.

Piirka er desperat på jakt etter en kur for håravfallet. Han går på apoteket, men forstår snart at det ikke finnes en rask løsning. Han oppsøker derfor en klinikk.

Om serien
I vår sendes åtte nye episoder av komiserien "Borettslaget". I Tertitten Borettslag er driftsleder Narvestad fortsatt den ubestridte høvdingen og holder hjulene i gang med pinlig nøyaktighet. Linda Johansen slanker seg for å komme inn i kjolen hun brukte da hun ble Frøken Vesterålen i 1965. Ali og kona Eva strever med tidsklemma som småbarnsforeldre flest, og Piirka strever stort sett med allting. Det er flyttet inn tre nye beboere i Tertitten – bærumsguttene Nikolay, Andreas og Wilhelm. De driver med musikk og drømmer om å gjøre det stort som hip hopere. Narvestads søster Ruth er i ferd med å løsrive seg fra sin dominerende bror, blant annet ved å ta sertifikat. Yngve Freiholt har en ny karriere og blir sterkt involvert i livet til sin nevø, Roger.

Egenprodusert komiserie
NRK Underholdningsavdelingen
Manus: Robert Stoltenberg
Regi: Pål O. Nissen
I rollene: Robert Stoltenberg, Sidsel Sørli, Øystein Holm Larsen, Thomas Seeberg, Iram Haq, mfl.
Prosjektleder: Guri Skavlan
Pressekontakt: Sidsel Aarsnes Linden , 23 04 98 41/909 55 364

MER INFO:
  • Persongalleriet