Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK2 torsdag 7. mars 2002 kl 21.45 Sopranos

Mafiakos

Sopranos (10:13)Og jula varer (nesten) helt til påske i serien
Sopranos (10:13)Og jula varer (nesten) helt til påske i serien "Sopranos", der far og mor Soprano (James Gandolfini, Edie Falco) ser over julegavebeholdningen sammen med sønnen og datteren (Robert Igler, Jamie Lynn Sigler). (Foto: HBO/Time Warner)
Mafiaboss Tony Soprano bruker en formue på julegaver til fru Carmela og barna – blodpenger alt sammen. Og han har det travelt med å hvitvaske en kvart million dollar gjennom sin russiske forbindelse. Sammen med sine menn forbereder Tony også det årlige veldedighetsselskapet for fattige barn. Men den hardeste tørnen får han med datteren Meadows nye kjæreste, Jackie jr.

Pengene som skal hvitvaskes, tar Tony med til sin russiske forbindelse. Slava pleier å plassere dem på en utenlandsk konto for ham. Denne gang får russerne også betale ”renter”, for ubehageligheter de har påført noen i Tonys krets.

Familie-strip
Et besøk til en ny strippeklubb sammen med Silvio og Christopher fører til en ubehagelig oppdagelse for Tony. Hans datters boyfriend Jackie jr. flørter åpenlyst med en stripperske. Dette får farsinstinktet til å våkne hos Tony, og han drar den unge mannen med seg ut på herretoalettet for å lære ham en lekse –

Hva med et besøk til psykoterapeuten, bare jula er over?

Mer om serien
Organisert kriminalitet sett fra en psykiaters sofa er den noe uvanlige innfallsvinkelen til denne serien som henter handlingen fra et robust amerikansk/italiensk mafiamiljø i New Jersey. I 13 nye episoder av serien møter vi mafiabossen og familiemannen Tony Soprano (James Gandolfini) som sammen med kona Carmela (Edie Falco) forsøker å være gode foreldre – og en ”god” mafiafamilie.

Amerikansk dramaserie fra HBO/TimeWarner
Originaltittel: The Sopranos III
Produsert av David Chase
Med bl.a. James Gandolfini, Steven van Zandt, Edie Falco, Lorraine Bracco, Michael Imperioli, Nancy Marchand og Dominic Chianese
Pressekontakt Steinar Dahl, tlf. 23 04 74 57

Bilde
Og jula varer (nesten) helt til påske i serien ”Sopranos”, der far og mor Soprano (James Gandolfini, Edie Falco) ser over julegavebeholdningen sammen med sønnen og datteren (Robert Igler, Jamie Lynn Sigler). (Foto: HBO/Time Warner)