Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK3 mandag 23. juni 2008 kl 19.55 Veterinær på safari

Farvel til veterinærfamilien

Veterinær på safari: I kveld møter vi lille Phoebe og familien hennes for siste gang. (Foto: Paul Brehem)
Veterinær på safari: I kveld møter vi lille Phoebe og familien hennes for siste gang. (Foto: Paul Brehem)
Vi er kommet til veis ende i serien om veterinæren Emma, ektemannen Shaun og datteren Phoebe. Den lille familien har endelig fått seg et fast sted å bo.

Deres hjem er nå på det nye veterinærsenteret midt i Sør-Afrika. Omsider har Emma en fast base der hun kan bruke sine kunnskaper til å ta seg av foreldreløse og syke dyr.

Helikopterpiloten Little John jobber sammen med Shaun og Emma i jakten på en sjiraff, som er et av de ville dyrene det er aller vanskeligst å fange.

Shauns foreldre reiser fra Zimbabwe for å besøke familien i deres nye hjem. Men så oppstår en farlig situasjon når et neshorn greier å rømme.

Om serien
NRK sender nå sesong 2 i BBC-serien om Emma, veterinæren som forlot storbylivet i England for å jobbe med ville dyr i Sør-Afrika. Her stiftet hun familie med farmeren og viltdyreksperten Shaun.

I åtte episoder følger vi Emma på nye eventyr i den fantastiske afrikanske naturen sammen med Shaun og deres lille datter Phoebe.

Underveis får de hjelp av helikopterpiloten Big John og hans sønn Little John, som er 20 år og fast bestemt på å følge i farens fotspor. I tillegg kommer et team på et tjuetalls sterke assistenter og familiens hund, Jack Russell-terrieren Taula.

Britisk dokumentarserie i 8 deler
Originaltittel: Vet Safari 2
Produksjon: BBC (2007)
Norsk kommentar: Hanne Cecilia Aass
Pressekontakt: Helene Amlie, 23 04 77 51 / 95 10 02 99
TV-seere bes kontakte Publikumsservice, tlf: 815 65 900 info@nrk.no