Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 søndag 13. oktober 2002 kl 17.30 Styrk live

Helbredelse ved bønn

Styrk Fjærtoft Trondsen leder
Styrk Fjærtoft Trondsen leder "Styrk live". (Foto: NRK)
Helbredelse ved bønn er dagens tema i ”Styrk live”. Vi møter Anne Karin som er kristen, og som har en tydelig historie om hvordan sønnen hennes ble helbredet over natten etter at hun hadde bedt til Gud om det. Styrk Fjærtoft Trondsen leder det direktesendte programmet fra Myrens verksted i Oslo.

Vi møter også en av Norges mest aktive helbredelsespredikanter som forteller hva han mener skjer når han legger hendene på folk for at de skal bli helbredet. Det er for øvrig ikke bare kristne som praktiserer å be for syke mennesker. Vi treffer en muslim i studio hos Styrk, som kan fortelle om hvordan han ble helbredet etter å ha bedt til Allah.

Om serien
Hver søndag kl 17.30 er Styrk Fjærtoft Trondsen direkte på lufta fra Myrens verksted på Grünerløkka i Oslo med studioet fullt av publikum og spesialinviterte gjester. Det er gjester med personlige opplevelser og historier på hjertet som har med deres livssyn å gjøre. De er ikke der for å debattere, men for å formidle erfaringer og følelser. Publikum er aktivt med, og stiller spørsmål og kommentarer ut fra sine egne opplevelser. Hver sending varer en halv time, og de går helt fram til jul.

Det vil også være et samsendt chatteprogram på NRK2. Der kan seerne og andre komme med synspunkter og spørsmål til programlederen, til gjestene eller bare til de andre som følger programmet på NRK2. Livssynschatten på NRK2 vil starte en halv time i forkant av ”Styrk live”, og fortsette i etterkant. Og der vil Styrk fortsatt være direkte fra studio, men nå bare til chatterne og seerne på NRK2.

Egenprodusert, direktesendt talkshow fra Østlandssendingen
Programleder Styrk Fjærtoft Trondsen
Prosjektleder Marion Klaseie
Pressekontakt Inger Larsen, tlf: 23 04 74 83

Bilde
Styrk Fjærtoft Trondsen leder ”Styrk live”. (Foto: NRK)