Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 mandag 24. januar 2011 kl 19.45 Puls: To buksestørrelser ned

Tidspress


"Jeg har ikke tid" er den vanligste unnskyldningen vi har for å ikke trene. I kveld viser Yngvar Andersen deg hvordan du kan rydde i tiden din.

Vi får også vite hvordan Christine Koht finner tid til trening samt hvordan fremgangen er for våre tre deltakere, Hege, Stein Viggo og Edward.

Om serien "To buksestørrelser ned"
Trener Yngvar Andersen gir oss oppskriften på hvordan det er mulig å bli 5 cm smalere rundt midja i løpet av fire uker. - Håpet er at vi skal få med så mange som mulig på dette. Du vil merke det på både overskuddet og på bukseknappen, sier han.

Puls har valgt ut tre deltakere som vi følger de kommende ukene. I likhet med veldig mange andre har Hege Limbodal, Edward Grönroos og Stein Viggo Sagvolden merket at overskuddet har forsvunnet mer og mer mens kiloene har sneket seg på. Alle tre har for mye fett rundt magen. Hege begynner å merke de ekstra kiloene på både rygg og hofter. 26 år gamle Edward Grönros er ikke overvektig, men livsstilen hans og magefettet gjør at han risikerer å bli syk dersom han ikke gjør noe.


Egenproduksjons fra NRK Dokumentar og Samfunn
Programleder: Helene Sandvig
Prosjektleder: Eline Dalland
Pressekontakt:Jade Josefine Nordahl , 92 40 38 73 / 23 04 45 76Tv-seere bes kontakte Publikumsservice info@nrk.no, tlf: 815 65 900

Hjemmeside:http://nrk.no/helse-forbruk-og-livsstil/


Følg oss også på facebook: http://www.facebook.com/nrkpuls