Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 torsdag 24. juni 2004 kl 17.15 Eldrebølgen

Nytt nummer

Thor har skrevet en sketsj som blir noe omdiskutert i gruppa. (Foto: Annelise Jackbo)
Thor har skrevet en sketsj som blir noe omdiskutert i gruppa. (Foto: Annelise Jackbo)
Thor skriver så blekket spruter for tiden. Nå vil lokale krefter bruke ham, mens et stykke han har skrevet til revyen får blandet mottakelse.

Thor blir invitert til å skrive en kampsang for det lokale fotballaget. Flere av gjengen på Solhov skal på kampen for å heie på de lokale heltene. Da skal Thor nyskrevne sang utprøves.

Thor er inne i en god stim nå føler han, og presenterer sketsjen "Sur pupp" for de andre. Reaksjonene er ikke udelt positive.

Om kveldene skal damene ha en koselig "jentekveld", men de må gjennom en heftig diskusjon om røykeforbud før de kan sette seg ned og hygge seg…

Om serien
Tirsdager, onsdager, torsdager og lørdager fram til sommeren blir det gjensyn med med våre venner i Eldrebølgen. De er til sammen 12 personer i alderen 62-74 år (i 2003). Alle har store ressurser. Og alle har en drøm de vil realisere.

Personene skal leve sammen i 10 uker på Solhov folkehøgskole, og må bli enige seg imellom om hvordan de skal organisere samlivet i denne perioden. Deres oppgave er å sette opp en teater/revy/cabaret-forestilling hvor de bestemmer alt selv. De skal sy kostymer, skrive manus, spille musikken og ha regien. Hele tiden følges de av NRK.

Programmene presenteres av Sven Nordin, som også er deltakernes teaterfaglige rådgiver. Og i løpet av tiden de tilbringer på Solhov Folkehøgskole, får de også besøk av flere andre norske komikere, skuespillere og gode hjelpere som seerne får møte i løpet av serien.

Da serien ble sendt første gang på NRK1 i fjor, fulgte gjennomsnittlig over 750 000 seere "Biggen", "Kri", Eva og resten av gjengen.

NRK Underholdning
Egenprodusert underholdningsserie i samarbeid med Dinamo Story
Programleder: Sven Nordin
Prosjektleder: Morten Johansen
Pressekontakt: Hilde Ljøen, 23 04 72 36/95 70 11 47


LENKER
  • Hjemmeside