Dette er en arkivert nettside

Siden blir ikke oppdatert, men den forblir offentlig tilgjengelig på nettet for historiske formål.

05.03.2014

NRK1 onsdag 1. juni 2005 kl 19.30 Forbrukerinspektørene

Vanskelig å få forsikring

Forbrukerinspektør Marit Evertsen Grimstad vil vite hvorfor forsikringsselskapene kvier seg for å ta kunder med betalingsanmerkninger. (Foto: Bjørgli & Bergersen)
Forbrukerinspektør Marit Evertsen Grimstad vil vite hvorfor forsikringsselskapene kvier seg for å ta kunder med betalingsanmerkninger. (Foto: Bjørgli & Bergersen)
Mange med betalingsanmerkninger har problemer med å få forsikret seg. Forsikringsselskapene hevder nemlig at de har statistikk som viser at de som har betalingsanmerkninger, oftere får skadeutbetalinger enn andre.

Mener altså forsikringsselskapene at det er mer sannsynlig at huset ditt brenner ned dersom du en gang ikke har betalt en regning som du skulle? Forbrukerinspektør Marit Evertsen Grimstad tar saken.

Bryllupsråd og motorsykkeltest
I kveld avsluttes Forbrukerinspektørenes bryllupsserie, og du får vite hvor mye to helt forskjellige bryllupsfester koster.

I tillegg har forbrukerinspektør Elisabet Grøndahl testet motorsykler, og kan fortelle deg hva du bør se etter for å finne den som passer best til deg.

Om Forbrukerinspektørene
Denne sesongen er det Kari Asheim, Elisabet Grøndahl, Marit Evertsen Grimstad og Snorre Tønset som gjør seerne til smartere forbrukere. Det blir nyheter, tips og råd som dekker de fleste områder.

Egenprodusert magasin fra NRK Fakta
Programledere: Kari Asheim, Elisabet Grøndahl, Marit Evertsen Grimstad og Snorre Tønset
Prosjektleder: Jan Terje Østerberg
Pressekontakt: Eirin Grytbakk, tlf 23 04 86 96/995 39 252
Vises også i Nett-TV.


LENKER
  • Les mer